Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Men's night Hitri in drzni 8

14.04.2017

Kranj, 13. april 2017 – najbolj zvesti oboževalci franšize Hitri in drzni so včeraj prišli na svoj račun in si ogledali že osmo nadaljevanje na filmskem večeru Men's night v Cineplexxih po vsej Sloveniji. V Kranju smo v sodelovanju z Adria Drift Series, v Murski Soboti pa v sodelovanju Avto Klubom SRT pripravili razstavo predelanih in atraktivnih vozil. V Kranju so svoje avtomobile predstavili: najboljši slovenski drifter Luka Marko Grošelj, dvakratni prvak Adria Drift Serije Uroš Berdajs ter drugi zelo zanimivi gostje. Dogodka so se udeležili tudi nekateri znani obrazi: Filip Kržišnik in Blaž Slanič, F&B Acrobatics, stand up komik Miki Bubulj, novinarka Ana Raščan ter člani uredništva Avto in Moto magazin.

Za dobro vzdušje na parkirišču pred Planetom Tuš v Kranju je v popoldanskih urah in kasneje v dvorani poskrbel moderator Uroš Bitenc, ki je srečne nagrajence razveselili s super nagradami; naročnino na revijo Avtomagazin, drift taxi vožnjo z Luko Markom Grošljem ter vstopnicami za ogled Adria Drift Series dirke v Krškem.

Oglejte si slike iz Men's nighta Hitri in drzni 8 v Kranju

Premiera v družbi igralske ekipe

Filmska premiera v družbi igralske ekipe v kinu Cineplexx Ljubljana Rudnik
Družinska komedija GAJIN SVET 2 začela svojo pot v kinih Cineplexx

Več

DEVETI MARATON MUVIT/6X60 DOBIL ZMAGOVALCE

Zlati Muvit za ekipo Plac Production!

Več

Ladies Night navdušil tudi Ljubljančanke

Ladies night v kinu Cineplexx navdušil Ljubljančanke
Zadnje poglavje svetovnega fenomena – PRVIČ RESNIČNO SREČNA.

Več