Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

 • Cineplexx Celje
 • Cineplexx Koper
 • Cineplexx Kranj
 • Cineplexx Ljubljana Rudnik
 • Cineplexx Maribor
 • Cineplexx Murska Sobota
 • Cineplexx Novo mesto

Mala rumena bitja napolnila Cineplexx

01.08.2022

Vsebine in povezave

  Premiera filma MINIONI: GRUJEV VZPON

  Petkovo popoldne je bilo obarvano rumeno! Cineplexx kina je popestrila premiera težko pričakovanega filma Minioni: Grujev vzpon. Dvorane naših kin so se napolnile, obiskovalci pa so dvorane zapustili nasmejani.

  Dogajanje na premieri je popestrila rumena preproga in ogromna količina balonov. Naši najmlajši so pred filmom lahko pobarvali svojega Miniona, ob izstopu iz dvorane pa so prejeli še zabaven filmski plakat, ki bo to poletje krasil marsikatero otroško sobo.

  Seveda brez prisotnosti Minionov premiere ne bi mogli izpeljati! Obiskala sta nas kar dva, Bob in Dave, ki sta bila tudi pripravljena na fotografiranje.

  Po TikTok trendu #GentleMinions, si je film ogledalo tudi nekaj največjih oboževalcev v oblekah. Gentleminion naj bi se tako poistovetil s superzlobnežem Grujem.

  Premiero pa si je kljub času dopustov ogledalo kar nekaj znanih Slovencev. Z nami je bila blogerka Iva Jarm z družino, novinarka Ana Raščan, srečna blogerka Tamara Fortuna, televizijska voditeljica in modna oblikovalka Manja Stević, Cool mamacita Teja Jugovic, Cool fotr Jani Jugovic in pevec Andrej Šifrer.

  Pred filmom je vesele obiskovalce pozdravil del sinhronizacijske ekipe. Voditeljici Evi Godini iz Radia 1 so se na odru pridružili režiser Jernej Kuntner, ki je tudi posodil svoj glas Svenrolu, Matevž Mueller, ki je nastopil kot mega zlobnež Gru in pa Primož Forte, ki ga v animiranem filmu lahko slišimo pod imenom Mladi Dr. Nefario.

  Celotno galerijo si lahko pogledate na našem Facebooku.

GEPACK se je pripeljal na veliko platno in prejel stoječe ovacije

V Cineplexxu Ljubljana Rudnik smo si premierno ogledali težko pričakovani slovenski celovečerni film Gepack izjemnega režiserja Žige Kukoviča.

Več

PIKAPOLONA IN ČRNI MAČEK STA NA PREMIERI POPOLNOMA NAVDUŠILA

Superjunaka Pikapolona in Črni maček, ki s svojimi dogodivščinami razveseljujeta najmlajše, sedaj tudi na velikih platnih!

Več

Kralj Atlantide AQUAMAN zavzel Cineplexx

Kralj Atlantide AQUAMAN zavzel Cineplexx, gledalcem sta se pridružila tudi Aquaman in kraljica Atlanna!

Več