Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota

Prvi letošnji Ladies Night v Cineplexxu

Leto smo začeli s filmom Kot šef

24.01.2020

V svetu lepote je tokrat postalo grdo. Prvi letošnji Ladies Night je na velika platna prinesel komedijo Kot šef. Film, v katerem nastopijo Rose Byrne, Tiffany Haddish in Salma Hayek kot zlobna šefica, govori o dveh najboljših prijateljicah, ki ustanovita svoje lepotno podjetje, o zapletih, kraji idej in preizkušnji prijateljstva. Včerajšnji večer se je pokazal kot popoln za kino s prijateljicami.

Vse naše dame so se razveselile svežega izvoda revije Story ter vzorca tekoče podlage Max Factor. V Kranju je za dobro vzdušje pred filmom poskrbela moderatorka Azra Selimanovič, ki je tri srečne izžrebanke razveselila darilnim paketom Bourjois in Rimmel.

Zgodba o dveh najboljših prijateljicah, ki se s svojim podjetjem znajdeta v hudih finančnih težavah in ju lahko rešil le ponudba velike kozmetične hiše, ki jima ponudi mamljivo finančno rešitev z veliko drobnega tiska, je včeraj nasmejala marsikatero obiskovalko Ladies Nighta.
Galerija slik Ladies night Kot šef

Blackpink The Movie

Dekliška K-POP skupina BLACKPINK ob svoji 5. obletnici predstavlja BLACKPINK THE MOVIE. Slovenski oboževalci južnokorejskega »K-popa« si bodo film lahko ogledali samo v Cineplexx kinih 4. in 8. avgusta.

Na dogodek

Varno v kino

Ponovno smo odprli svoje kino dvorane. Skrbimo za vse potrebne ukrepe, skladno s priporočili NIJZ. Vse obiskovalce kina prosimo, da so odgovorni in se držijo vseh priporočil.

Na dogodek

Cineplexx torek

Torek ostaja dan za obisk kina!

Na dogodek