Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Prvi letošnji Ladies Night v Cineplexxu

Leto smo začeli s filmom Kot šef

24.01.2020

V svetu lepote je tokrat postalo grdo. Prvi letošnji Ladies Night je na velika platna prinesel komedijo Kot šef. Film, v katerem nastopijo Rose Byrne, Tiffany Haddish in Salma Hayek kot zlobna šefica, govori o dveh najboljših prijateljicah, ki ustanovita svoje lepotno podjetje, o zapletih, kraji idej in preizkušnji prijateljstva. Včerajšnji večer se je pokazal kot popoln za kino s prijateljicami.

Vse naše dame so se razveselile svežega izvoda revije Story ter vzorca tekoče podlage Max Factor. V Kranju je za dobro vzdušje pred filmom poskrbela moderatorka Azra Selimanovič, ki je tri srečne izžrebanke razveselila darilnim paketom Bourjois in Rimmel.

Zgodba o dveh najboljših prijateljicah, ki se s svojim podjetjem znajdeta v hudih finančnih težavah in ju lahko rešil le ponudba velike kozmetične hiše, ki jima ponudi mamljivo finančno rešitev z veliko drobnega tiska, je včeraj nasmejala marsikatero obiskovalko Ladies Nighta.
Galerija slik Ladies night Kot šef

Nova aplikacija Cineplexx

Prisluhnili smo vašim predlogam in s ponosom predstavljamo novo aplikacijo Cineplexx! Prinaša nove funkcije, digitalno bonus kartico, enostaven in hiter nakup kino vstopnic in še marsikaj.

Na dogodek

Obvestilo

Obvestilo za obiskovalce. Skladno z novimi ukrepi Vlade Republike Slovenije smo primorani začasno ustaviti delovanje naših kinematografov na lokacijah: Kranj, Maribor, Celje, Novo mesto in Murska Sobota.

Več

Cineplexx torek

Torek ostaja dan za obisk kina!

Na dogodek