Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Prvi letošnji Ladies Night v Cineplexxu

Leto smo začeli s filmom Kot šef

24.01.2020

V svetu lepote je tokrat postalo grdo. Prvi letošnji Ladies Night je na velika platna prinesel komedijo Kot šef. Film, v katerem nastopijo Rose Byrne, Tiffany Haddish in Salma Hayek kot zlobna šefica, govori o dveh najboljših prijateljicah, ki ustanovita svoje lepotno podjetje, o zapletih, kraji idej in preizkušnji prijateljstva. Včerajšnji večer se je pokazal kot popoln za kino s prijateljicami.

Vse naše dame so se razveselile svežega izvoda revije Story ter vzorca tekoče podlage Max Factor. V Kranju je za dobro vzdušje pred filmom poskrbela moderatorka Azra Selimanovič, ki je tri srečne izžrebanke razveselila darilnim paketom Bourjois in Rimmel.

Zgodba o dveh najboljših prijateljicah, ki se s svojim podjetjem znajdeta v hudih finančnih težavah in ju lahko rešil le ponudba velike kozmetične hiše, ki jima ponudi mamljivo finančno rešitev z veliko drobnega tiska, je včeraj nasmejala marsikatero obiskovalko Ladies Nighta.
Galerija slik Ladies night Kot šef

Nova aplikacija Cineplexx

Prisluhnili smo vašim predlogam in s ponosom predstavljamo novo aplikacijo Cineplexx! Prinaša nove funkcije, digitalno bonus kartico, enostaven in hiter nakup kino vstopnic in še marsikaj.

Na dogodek

Poskrbimo drug za drugega

Ponovno smo odprli svoje kino dvorane. Ob upoštevanju vseh priporočil, se bomo trudili vsem obiskovalcem zagotavljati kakovostno in prijetno filmsko izkušnjo.

Na dogodek

Cineplexx torek

Torek ostaja dan za obisk kina!

Na dogodek