Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Ladies night Prevarantki v Kranju

17.05.2019

Kranj, 16. maj 2019
Majski Ladies night s komedijo Prevarantki (The Huste) v Cineplexxu je bil odlična ideja za obisk kina s prijateljicami. Prevarantki, Rebel Wilson in Anne Hathaway, vsak na svoj način skušata, preslepiti moške in od njih izvabiti denar. Kako uspešni sta bili pri svojih prevarah je v krajnskem Cinepelxxu preverila manekenka Nataša Naneva, ki si je film ogledala v družbi prijateljice.

Obiskovalke ženskega večera so se razveselile revije Lady, vzorčkov dišave Women'secret It's Fresh ter tekoče podlage Rimmel Lasting Finish Breatheble. Za dobro vzdušje je skrbela moderatorka Azra Selimanovič, ki je pred filmom razveselila tri srečne izžrebanke z darilnim paketom Rimmel. Za svež dah po filmu pa so poskrbeli žvečilni gumiji 5.

Galerija slik Ladies night Prevarantki

Mastercard sreda

Ne spreglej odlične akcije! Vsako sredo vam ob plačilu kino vstopnice z brezstično kartico Mastercard ali Maestro, drugo vstopnico podari Mastercard.

Na dogodek

Bolšoj teater predstavlja sezono 2019/20

Bolšoj teater predstavlja sezono 2019/20!

Na dogodek

METROPOLITANSKA OPERA SEZONA 2019/2020

MET OPERA: 12. oktobra se začne štirinajsta sezona opernih prenosov s slavljeno produkcijo Turandota Franca Zeffirellija.

Na dogodek