Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Ladies night Poredne mame 2: Božič v Kranju

03.11.2017

Kranj, 3. november 2017 – poredne mame so nazaj! Mega kino uspešnica Poredne mame je lansko leto začela gibanje porednih mam in evforija se nadaljuje v nadaljevanju Poredne mame 2: Božič. Dvorane na včerajšnjem Ladies nightu so bile v večini razprodane, odštekana komedija je bila odlična izbira, da si mame privoščijo prost večer za druženje s prijateljicami.

V kranjskem Cineplexxu sta si film ogledali tudi mladi mamici; modna oblikovalka Maja Ferme ter manekenka Anja Jenko. Pravega ženskega večera so se v družbi svojih prijateljic udeležile tudi slovenske blogerke. Ana Žontar Kristanc (Anina kuhinja), Maja Murič (Misija: Mamica) in Neya Mramor Peron (Mladost, pleničke in družina). Prost večer sta si vzeli tudi novinarka Kaja Flisar ter blogerka Tina Guček, ki si je film ogledala s svojim možem.

Za dobro vzdušje na Ladies nightu je skrbela moderatorka Azra Selimanovič. Vse obiskovalke so prejele promocijski izvod revije Lady, srečna nagrajenka pa bo revijo brezplačno prebirala kar tri mesece. Že tradicionalno so Kranjčanke po filmu poklepetale in delile filmske vtise. Catering Miha Chef je poskrbel za okusen finger food ob kateremu se je lepo prilegel kozarec penine iz Radgonski goric.

Oglejte si galerijo slik Ladies night Poredne mame 2: Božič v Kranju

Mastercard sreda

Ne spreglej odlične akcije! Vsako sredo vam ob plačilu kino vstopnice z brezstično kartico Mastercard ali Maestro, drugo vstopnico podari Mastercard.

Na dogodek

Nakup kino vstopnic online

Sedaj lahko v kinu Cineplexx vstopnice kupujete tudi online!

Na dogodek

Praznuj svoj rojstni dan v kinu

Člani Družinskega filmskega kluba lahko rojstni dan praznujejo v najbližjem kinu Cineplexx! Slavljencu podarimo vstopnico in meni! Za povabljence smo pripravili ugodna paketa!

Na dogodek