Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota

Ladies night Last Christmas

28.11.2019

Božično obarvan Ladies Night je na velika platna prinesel romantično komedijo, ki so jo navdihnili ritmi Georgea Michaela z naslovom Last Christmas.

Film je bil odlična izbira za obisk kina s prijateljicami, kar so pričale mnoge razprodane dvorane v Cineplexx kinih.

Obiskovalke ženskega večera so se razveselile svežega izvoda revije Story, čistilnih blazinic Cotoneve ter vzorca tekoče podlage Max Factor.

V Kranju je za dobro vzdušje poskrbela moderatorka Azra Selimanovič, ki je srečni izžrebanki razveselila z darilnim paketom Rimmel in Christina Aguilera. Z nami je bil tudi Andrej Šifrer.
Oglejte si galerijo slik z Ladies nighta Last Christmas v Kranju

BON 21

Veseli nas, da boste nove turistične bone lahko koristili tudi v Cineplexx kinih. BON 21 boste pri nas lahko unovčili od četrtka, 5. avgusta dalje.

Na dogodek

Varno v kino

Skladno s priporočili NIJZ skrbimo za vse potrebne ukrepe. Vse obiskovalce kina prosimo, da pred prihodom v kino izpolnjujejo enega izmed pogojev PCT, so odgovorni in se držijo vseh priporočil.

Na dogodek

METROPOLITANSKA OPERA SEZONA 2021/2022

MET OPERA: 9. oktobra se začne petnajsta sezona opernih prenosov z
Musorgskijevm Borisom Godunovom, 23. oktobra pa mu sledi zgodovinska opera Terenca Blancharda Ogenj, zaprt v mojih kosteh.

Na dogodek