Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota

Ladies night v znamenju plesa in daril

Z ogledom predpremiere filma Ameriške prevare!

23.01.2014

Sobotni večer Ladies Night v kinematografih Cineplexx po vsej Sloveniji se je iztekel v plesno filmskem razpoloženju. Obiskovalke so ob predpremieri filma Ameriške prevare uživale v svežih okusih švedskih funkcijskih napitkov Vitamin Well, vsaka je prejela tudi darilni paket ekološke kozmetične linije Natura Siberica. Prvih 30 dam smo ob njihovem prihodu še posebej razveselili s priljubljenimi zapestnicami Cruciani.

V Kranju, Kopru, Mariboru, Celju in Murski Soboti so srčni utrip vseh prisotnih pospešili plesni gibi plesalk in plesalcev plesne šole Urška, v Mariboru, Celju in Kopru pa se je zabava preselila na drugo lokacijo in se nadaljevala v živahnem slogu 70. let.
Iskrena hvala sponzorjem Vitamin Well, Cruciani in Drogerijam Tuš za kozmetiko Natura Siberica ter izjemnim plesalcem in plesalkam plesne šole Urška!

Vabljeni k ogledu foto utrinkov z dogodka Ladies Night v kinematografu Cineplexx Kranj!

BON 21

Veseli nas, da boste nove turistične bone lahko koristili tudi v Cineplexx kinih. BON 21 boste pri nas lahko unovčili od četrtka, 5. avgusta dalje.

Na dogodek

Varno v kino

Skladno s priporočili NIJZ skrbimo za vse potrebne ukrepe. Vse obiskovalce kina prosimo, da pred prihodom v kino izpolnjujejo enega izmed pogojev PCT, so odgovorni in se držijo vseh priporočil.

Na dogodek

METROPOLITANSKA OPERA SEZONA 2021/2022

MET OPERA: 9. oktobra se začne petnajsta sezona opernih prenosov z
Musorgskijevm Borisom Godunovom, 23. oktobra pa mu sledi zgodovinska opera Terenca Blancharda Ogenj, zaprt v mojih kosteh.

Na dogodek