Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Ladies night: Ob tebi

24.06.2016

Kranj, 24. junij 2016 – včeraj zvečer je bil v Cineplexxih po vsej Sloveniji pravi Chick Flick. Romantična drama Ob tebi (Me Before You) je bila odlična izbira za obisk kina s prijateljicami, kar so potrdile tudi v večini razprodane dvorane.

Obiskovalke so se pred začetkom filma razveselile pravih poletnih darilc - nove dišave Naomi Campbell Bohemian Garden in prenovljenega izvoda revije Lady. Marsikateri obiskovalki so se ob ganljivi ljubezenski zgodbi zarosile oči, zato so vsem prav prišli žepni robčki Paloma Sensitive care. Nekaj srečnic je prejelo darilni paket poletnih izdelkov podjetja Orbico ter knjigi Ob meni ter nadaljevanje Brez tebe, založbe Mladinska knjiga.

V kranjskem Cineplexxu je za dobro vzdušje pred filmom poskrbel moderator Denis Malačič, ki je občinstvu predstavil tudi prav posebno gostjo večera, prevajalko knjige Ob meni Radojko Manfredo Modic. Ženskega večera so je udeležile tudi modna oblikovalka Maja Ferme z možem Igorjem Kapšem ter televizijska voditeljica Špela Jereb v družbi prijateljice.

Za prijetno druženje po filmu je tudi tokrat poskrbel Miha Hauptman, v sodelovanju s Caterenig Glažuta, ki je pripravil okusen finger food ob kateremu se je lepo prilegla ohlajena sladka penine iz Radgonski goric.

Galerija slik iz Ladies nighta Ob tebi v Kranju Galerija slik iz Ladies nighta Ob tebi v Murski Soboti

NAJVEČJI MORSKI PES PRIPLAVAL V SLOVENIJO

Včeraj je na velika platna po Sloveniji, v distribuciji Blitz Filma, prišel težko pričakovani akcijski spektakel studia Warner Bros., MEGALODON 2: PREDATOR IZ GLOBIN, nadaljevanje poletne uspešnice iz leta 2018, ki je globalno presenetila z zaslužkom več kot 530 milionov dolarjev.


Več

NOLAN Z EPSKO SRHLJIVKO OPPENHEIMER POPOLNOMA NAVDUŠIL

Sinoči so se premierno odvrtele prve projekcije težko pričakovane epske srhljivke z naslovom Oppenheimer, ki jo je režiral in zanjo napisal scenarij Christopher Nolan. Zgodba o ameriškem znanstveniku J. Robertu Oppenheimerju in njegovi vlogi pri razvoju prve atomske bombe je navdušila prve gledalce v ljubljanskem Cineplexxu, med njimi tudi nekaj znanih Slovencev.


Več

BARBIE manija v kinih Cineplexx

Najbolj popularna lutka na svetu, Barbie, ki so jo prvič predstavili v New Yorku marca 1959, je končno dobila svoj film. Te dni je kino gledalce po svetu in v Sloveniji prevzela Barbie evforija in tudi v kinih Cineplexx med obiskovalci prevladujejo roza odtenki.


Več