Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota

Ladies night: Ob tebi

24.06.2016

Kranj, 24. junij 2016 – včeraj zvečer je bil v Cineplexxih po vsej Sloveniji pravi Chick Flick. Romantična drama Ob tebi (Me Before You) je bila odlična izbira za obisk kina s prijateljicami, kar so potrdile tudi v večini razprodane dvorane.

Obiskovalke so se pred začetkom filma razveselile pravih poletnih darilc - nove dišave Naomi Campbell Bohemian Garden in prenovljenega izvoda revije Lady. Marsikateri obiskovalki so se ob ganljivi ljubezenski zgodbi zarosile oči, zato so vsem prav prišli žepni robčki Paloma Sensitive care. Nekaj srečnic je prejelo darilni paket poletnih izdelkov podjetja Orbico ter knjigi Ob meni ter nadaljevanje Brez tebe, založbe Mladinska knjiga.

V kranjskem Cineplexxu je za dobro vzdušje pred filmom poskrbel moderator Denis Malačič, ki je občinstvu predstavil tudi prav posebno gostjo večera, prevajalko knjige Ob meni Radojko Manfredo Modic. Ženskega večera so je udeležile tudi modna oblikovalka Maja Ferme z možem Igorjem Kapšem ter televizijska voditeljica Špela Jereb v družbi prijateljice.

Za prijetno druženje po filmu je tudi tokrat poskrbel Miha Hauptman, v sodelovanju s Caterenig Glažuta, ki je pripravil okusen finger food ob kateremu se je lepo prilegla ohlajena sladka penine iz Radgonski goric.

Galerija slik iz Ladies nighta Ob tebi v Kranju Galerija slik iz Ladies nighta Ob tebi v Murski Soboti

Večer superjunakov Venom 2

Najznamenitejši Marvelov protijunak VENOM se je po štirih letih vrnil na velika platna še bolj silovito in besno.

Več

Premiera Ni čas za smrt

Kočno smo dočakali novi film o Bondu, Ni čas za smrt!

Več

METROPOLITANSKA OPERA SEZONA 2021/2022

MET OPERA: 9. oktobra se začne petnajsta sezona opernih prenosov z
Musorgskijevm Borisom Godunovom, 23. oktobra pa mu sledi zgodovinska opera Terenca Blancharda Ogenj, zaprt v mojih kosteh.

Na dogodek