Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Večer superjunakov Stotnica Marvel v Kranju

07.03.2019

Stotnica Marvel upravičila pričakovanja fanov

Kranj, 7. marec 2019 – Stotnica Marvel - prvi Marvelov film, v katerem vlada superjunakinja, je včeraj na Večeru superjunakov v Cineplexx kinih navdušila ljubitelje Marvelovih filmov.
V pričakovanju novega in hkrati zadnjega nadaljevanja filma Maščevalci: Zaključek, predstavlja Marvel prvi film, namenjen ženski superjunakinji – Stotnica Marvel, ki bo tudi ključna akterka v borbi z galaktičnim velikanom Thanosom, kot tudi v nadaljevanju celotne superherojske franšize.

Kaj prinaša nova avantura do sedaj še ne videnega dela preteklosti Marvelovega filmskega sveta so v kranjskem Cineplexxu preverili: Teja Perjet in Jani Jugovic, akrobata Filip Kržišnik in Blaž Slanič, Blaž Gregorin, direktor družbe TAM-TAM z ženo Natali in Rebeka Žerovnik iz društva Na meji nevednega. Velik ljubitelj superjunakov je tudi Dean Windisch, ki si je film ogledal s hčerko Chiaro. Za dobro vzdušje na dogodku je poskrbela slovenska Stotnica Marvel iz društva Meteorita in moderator Uroš Bitenc, za sladkanje med filmom pa bomboni M&M's.

V mariborskem Cineplexxu pa so si film ogledali: Sašo Radovič v družbi zaročenke Tamare Rajšp, Damjan Murko in Mihaela Margan v družbi prijateljice Valentine Kovačič.

Slike z Večera superjunakov Stotnica Marvel

Praznuj svoj rojstni dan v kinu

Člani Družinskega filmskega kluba lahko rojstni dan praznujejo v najbližjem kinu Cineplexx!

Na dogodek

Cineplexx torek

Torek ostaja dan za obisk kina!

Na dogodek