Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Večer superjunakov Stotnica Marvel v Kranju

07.03.2019

Stotnica Marvel upravičila pričakovanja fanov

Kranj, 7. marec 2019 – Stotnica Marvel - prvi Marvelov film, v katerem vlada superjunakinja, je včeraj na Večeru superjunakov v Cineplexx kinih navdušila ljubitelje Marvelovih filmov.
V pričakovanju novega in hkrati zadnjega nadaljevanja filma Maščevalci: Zaključek, predstavlja Marvel prvi film, namenjen ženski superjunakinji – Stotnica Marvel, ki bo tudi ključna akterka v borbi z galaktičnim velikanom Thanosom, kot tudi v nadaljevanju celotne superherojske franšize.

Kaj prinaša nova avantura do sedaj še ne videnega dela preteklosti Marvelovega filmskega sveta so v kranjskem Cineplexxu preverili: Teja Perjet in Jani Jugovic, akrobata Filip Kržišnik in Blaž Slanič, Blaž Gregorin, direktor družbe TAM-TAM z ženo Natali in Rebeka Žerovnik iz društva Na meji nevednega. Velik ljubitelj superjunakov je tudi Dean Windisch, ki si je film ogledal s hčerko Chiaro. Za dobro vzdušje na dogodku je poskrbela slovenska Stotnica Marvel iz društva Meteorita in moderator Uroš Bitenc, za sladkanje med filmom pa bomboni M&M's.

V mariborskem Cineplexxu pa so si film ogledali: Sašo Radovič v družbi zaročenke Tamare Rajšp, Damjan Murko in Mihaela Margan v družbi prijateljice Valentine Kovačič.

Slike z Večera superjunakov Stotnica Marvel

Mastercard sreda

Ne spreglej odlične akcije! Vsako sredo vam ob plačilu kino vstopnice z brezstično kartico Mastercard ali Maestro, drugo vstopnico podari Mastercard.

Na dogodek

Sveži torek

Ne zamudite svežih filmskih uspešnic! Vsak TOREK, med 2. julijem in 3. septembrom, cena kino vstopnice že od 4,40 €.

Na dogodek

Praznuj svoj rojstni dan v kinu

Člani Družinskega filmskega kluba lahko rojstni dan praznujejo v najbližjem kinu Cineplexx! Slavljencu podarimo vstopnico in meni! Za povabljence smo pripravili ugodna paketa!

Na dogodek