Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Družinski dan Korgi v Celju

11.03.2019

DRUŽINSKI DAN KORGI: KRALJEVSKI KUŽA Z VELIKIM SRCEM
Veličastna animirana pustolovščina KORGI: KRALJEVSKI KUŽA Z VELIKIM SRCEM je na sobotni Družinski dan v celjski Cineplexx pritegnila veliko družin. Pestro dogajanje se je pričelo že popoldan. Najmlajši so se razveselili poslikav obraza in otroškega kotička z baloni in pobarvankami. Za dobro vzdušje je poskrbela Azra Selimanovič, ki je skupaj z maskotama, Cenetom in Piko, otrokom pripravila plesni žur. Pravo presenečenje je bil obisk dveh čisto pravih Korgijev (HoneyHouse Kennel), ki sta se potrpežljivo slikala z najmlajšimi. Kako potekala sinhronizacija risanke je predstavil Uroš Bitenc, ki je Korgiju Rexu posodil svoj glas. Pred odhodom v kino pa je Hajdi Korošec Jazbinšek zapela še pesmico Kuža Korgi.

Slike Družinski dan Korgi v Celju

Mastercard sreda

Ne spreglej odlične akcije! Vsako sredo vam ob plačilu kino vstopnice z brezstično kartico Mastercard ali Maestro, drugo vstopnico podari Mastercard.

Na dogodek

Nakup kino vstopnic online

Sedaj lahko v kinu Cineplexx vstopnice kupujete tudi online!

Na dogodek

Praznuj svoj rojstni dan v kinu

Člani Družinskega filmskega kluba lahko rojstni dan praznujejo v najbližjem kinu Cineplexx! Slavljencu podarimo vstopnico in meni! Za povabljence smo pripravili ugodna paketa!

Na dogodek