Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

EPSKI ZAKLJUČEK JURSKE DOBE - CINEPLEXX LJUBLJANA RUDNIK

08.06.2022

Na velika platna so se vrnili dinozavri. In to zelo epsko. Med prvimi so si zaključek jurske dobe v novi akcijski avanturi Jurski svet: Prevlada na premieri v Cineplexxu Ljubljana Rudnik ogledali znani Slovenci.

Prav nič jih ni prestrašil mogočen Triceratop, čokat rastlinojedi dinozaver s 3 rogatimi izrastki na glavi, ki je v Cineplexxu na obisku iz Arboretuma Volčji Potok.

Prost večer za obisk kina sta si vzeli pevki Neisha – Neža Buh in Katarina Habe, ki si je film ogledala v družbi otrok.

Nad filmskim spektaklom sta bili navdušena tudi televizijska voditeljica, Špela Močnik in radijski moderator, Klemen Bunderla. Kuharska mojstrica Ana Žontar Kristanc si je film ogledala v družbi moža Kristjana.

Za dobro vzdušje v dvorani je poskrbel moderator Radia 1 Blaž Babič.

Za osvežitev med filmom pa je poskrbela ohlajena PEPSI.

PREMIERA HITRI IN DRZNI X TUDI PRI NAS, NA OGLED HITRI AVTOMOBILI

Sinoči so na prvi projekciji filma Hitri in drzni X pri nas v Cineplexxu v Ljubljani uživali oboževalci hitrih avtomobilov, adrenalina in akcije, ki so si pred projekcijo lahko ogledali tudi več atraktivnih hitrih avtomobilov, preizkusili svoje spretnosti v dirkanju na simulatorju, nazdravili s pijačo in se nastavljali objektivom na črni preprogi.


Več

GALAKTIČNA PUSTOLOVŠČINA KONČNO NA VELIKIH PLATNIH

VARUHI GALAKSIJE: 3. DEJANJE
TEŽKO PRIČAKOVANA GALAKTIČNA PUSTOLOVŠČINA KONČNO NA VELIKIH PLATNIH!


Več

TEŽKO PRIČAKOVANI FILM O NASTANKU LEGENDARNIH SUPERG

Film AIR, ki žanje pohvale kritikov po svetu, ima na portalu Rotten Tomatoes zavidljivih 99% in že velja za enega najboljših športnih filmov, govori pa o nastanku legendarnih superg, ki so »rešile« Nike, je včeraj doživel premiero tudi v Sloveniji ter navdušil prve gledalce.

Več