Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota

Ekskluzivna premiera Vaiana v Kranju

22.12.2016

Kranj, 21. november 2016 – v soboto popoldne smo na ekskluzivni premieri spoznali novo Disneyjevo junakinjo Vaiano, ki nas je popeljala na iskanje bajeslovnega otoka. V Cinepelxxu Kranj se je plesno obarvana oceanska zabava za celo družino pričela že v popoldanskih urah.

Pravi plesni žur v kinu
Deževna sobota je bila kot nalašč za obisk kina. Otroke je v Cineplexxu Kranj čakalo pravo presenečenje. Poleg delavnic v katerih so ustvarjali havajske rože, so jih čakale še poslikave obraze in lepo naličeni so si lahko natisnili sliko za spomin. Vrhunec popoldneva je bila plesna delavnica z Azro Selimanovič, kateri se je pridružil tudi Klemen Bunderla (med drugim član ekipe, ki je sinhronizirala risanko) in skupaj sta pripravila pravi plesni žur za otroke.

Sinhronizacija animirane pustolovščine Vaiana - Iskanje bajeslovnega otoka je potekala v režiji Tanje Đurić Ribič, animiranim likom so glasove posodili Katja Ajster Kataya kot Vaiana, Rok Kunaver kot Maui, Vesna Jevnikar Perko kot Nana Tala, Primož Pirnat kot Tui, Tanja Đurić Ribič kot Sina ter Marjan Bunič kot Tamatoa. Del ekipe je obiskal tudi ekskluzivno premiero v Cineplexxu Kranj in gledalcem v dvorani so razkril nekaj zabavnih pripetljajev iz snemanja.

Oceanska zabava pritegnila v kino tudi znane Slovence
Prosto popoldne za družinski obisk kina sta si privoščila Rok Golob in Katarina Habe. Nova Disneyjeva junakinja Vaiana je navdušila tudi družino znanega Čuka, Jožeta Potrebuješa. Oceanska zabava je v dobro voljo spravila televizijki voditeljici Špelo Jereb in Mileno Novak, ter komičarko Ano Mario Mitič in kaskaderko Tjašo Perko.

Najmlajše je po koncu filma pričakalo sladko – sadno presenečenje, ki sta ga pripravila Miha Hauptman in Nejc Mastnak (catering Miha Chef).

Galerija slik iz ekskluzivne premiere Vaiana v Kranju

Večer superjunakov Venom 2

Najznamenitejši Marvelov protijunak VENOM se je po štirih letih vrnil na velika platna še bolj silovito in besno.

Več

Premiera Ni čas za smrt

Kočno smo dočakali novi film o Bondu, Ni čas za smrt!

Več

METROPOLITANSKA OPERA SEZONA 2021/2022

MET OPERA: 9. oktobra se začne petnajsta sezona opernih prenosov z
Musorgskijevm Borisom Godunovom, 23. oktobra pa mu sledi zgodovinska opera Terenca Blancharda Ogenj, zaprt v mojih kosteh.

Na dogodek