Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Ekskluzivna predpremiera Vojna zvezd: Poslednji jedi v Kranju

12.12.2017

Kranj, 12. december 2017 – Včeraj zvečer je v Cineplexxu Kranj potekala ekskluzivna predpremiera nove epizode VOJNA ZVEZD: POSLEDNJI JEDI. Na zaprti projekciji za povabljene goste, ki so si film ogledali prvi v Sloveniji, je bilo tudi nekaj znanih Slovencev. Med prvimi na svetu so si film ogledali: glasbeniki Andrej Šifrer, Rok Trkaj in član Siddharte Tomaž Okroglič Rous, igralci Maja Martina Merljak, Aliash Tepina in Andrei Lenart, stand up komika Klemen Bučan in Miki Bubulj, fotografa Aleš Bravničar in Črt Slavec, blogerki Ajda Sitar in Tjaša Deu. Velik ljubitelj sage je tudi župan MO Kranj, Boštjan Trilar. V naši družbi so bili še: Jasmin Hukič z družino, Azra Selimanovič, Matej Špehar in Taiji Tokuhisa.

Povabljene goste sta po rdeči preprogi pospremila slavna Star Wars lika Darth Wader in Stormtrooper. V naši družbi so bili tudi člani društva na Meji na Nevidnega: X-Wing, Kylo Ren, Jediji in slavni droid BB-8. Za dobro vzdušje pred filmom je skrbel Uroš Bitenc. V dvorani je žreb razveselil tri obiskovalce. Podarili smo unikatno ročno uro Star Wars ter dve NLB predplačniški kartici Mastercard z NFC nalepko. Dvajset srečnežev pa je pod sedežem čakalo presenečenje – vplačan listek nove igre Vikinglotto.
Gostje so vtise o novi epizodi Vojna zvezd: Poslednji jedi delili na zabavi, se fotografirali v družbi Darth Vader ja in Stormtrooperja ter natisnili sliko za spomin.
Slike ekskluzivne predpremiere Vojne zvezd: Poslednji jedi

Mastercard sreda

Ne spreglej odlične akcije! Vsako sredo vam ob plačilu kino vstopnice z brezstično kartico Mastercard ali Maestro, drugo vstopnico podari Mastercard.

Na dogodek

Nakup kino vstopnic online

Sedaj lahko v kinu Cineplexx vstopnice kupujete tudi online!

Na dogodek

Praznuj svoj rojstni dan v kinu

Člani Družinskega filmskega kluba lahko rojstni dan praznujejo v najbližjem kinu Cineplexx! Slavljencu podarimo vstopnico in meni! Za povabljence smo pripravili ugodna paketa!

Na dogodek