Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

DRUŽINSKI DAN V VSEH KINIH CINEPLEXX

02.02.2016

DRUŽINSKI DAN V VSEH KINIH CINEPLEXX

V nedeljo, 31. januarja so bila kina Cineplexx rezervirana za družinsko zabavo. Premiera družinske komedije Alvin in veverički: Velika Alvintura ter dodatne projekcije animiranega filma Medo s severa so v Cineplexx kina privabile številne družine.

Najmlajše je zabaval pester program z animacijo, ki se je pričela že ob popoldanskih urah. Poleg poslikav obraza in balonom, so obiskovalce navdušile tudi plesne šole. Najmlajše smo razveselili še z Monte koledarji, v dvorani pa je nagradno žrebanje osrečilo tri gledalce, ki so prejeli Monte darilne pakete.

Plesno obarvan družinski dan Za družinsko zabavo v nedeljo popoldne je bilo posrbljeno v vseh Cineplexx kinih. Dogajanje so popestrile plesne šole. V Mariboru Plesna šola Sebastian, V Kranju Plesna šola Urška Kranj, v Kopru Plesni Center Fiona, v Novem mestu Plesni studio Novo mesto ter Murski Soboti Plesna šola Urška Pomurje.

Galerija slik iz Celja
Galerija slik iz Murske Sobote in Maribora
Galerija slik iz Kopra

NAJVEČJI MORSKI PES PRIPLAVAL V SLOVENIJO

Včeraj je na velika platna po Sloveniji, v distribuciji Blitz Filma, prišel težko pričakovani akcijski spektakel studia Warner Bros., MEGALODON 2: PREDATOR IZ GLOBIN, nadaljevanje poletne uspešnice iz leta 2018, ki je globalno presenetila z zaslužkom več kot 530 milionov dolarjev.


Več

NOLAN Z EPSKO SRHLJIVKO OPPENHEIMER POPOLNOMA NAVDUŠIL

Sinoči so se premierno odvrtele prve projekcije težko pričakovane epske srhljivke z naslovom Oppenheimer, ki jo je režiral in zanjo napisal scenarij Christopher Nolan. Zgodba o ameriškem znanstveniku J. Robertu Oppenheimerju in njegovi vlogi pri razvoju prve atomske bombe je navdušila prve gledalce v ljubljanskem Cineplexxu, med njimi tudi nekaj znanih Slovencev.


Več

BARBIE manija v kinih Cineplexx

Najbolj popularna lutka na svetu, Barbie, ki so jo prvič predstavili v New Yorku marca 1959, je končno dobila svoj film. Te dni je kino gledalce po svetu in v Sloveniji prevzela Barbie evforija in tudi v kinih Cineplexx med obiskovalci prevladujejo roza odtenki.


Več