Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota

DRUŽINSKI DAN V VSEH KINIH CINEPLEXX

02.02.2016

DRUŽINSKI DAN V VSEH KINIH CINEPLEXX

V nedeljo, 31. januarja so bila kina Cineplexx rezervirana za družinsko zabavo. Premiera družinske komedije Alvin in veverički: Velika Alvintura ter dodatne projekcije animiranega filma Medo s severa so v Cineplexx kina privabile številne družine.

Najmlajše je zabaval pester program z animacijo, ki se je pričela že ob popoldanskih urah. Poleg poslikav obraza in balonom, so obiskovalce navdušile tudi plesne šole. Najmlajše smo razveselili še z Monte koledarji, v dvorani pa je nagradno žrebanje osrečilo tri gledalce, ki so prejeli Monte darilne pakete.

Plesno obarvan družinski dan Za družinsko zabavo v nedeljo popoldne je bilo posrbljeno v vseh Cineplexx kinih. Dogajanje so popestrile plesne šole. V Mariboru Plesna šola Sebastian, V Kranju Plesna šola Urška Kranj, v Kopru Plesni Center Fiona, v Novem mestu Plesni studio Novo mesto ter Murski Soboti Plesna šola Urška Pomurje.

Galerija slik iz Celja
Galerija slik iz Murske Sobote in Maribora
Galerija slik iz Kopra

Večer superjunakov Venom 2

Najznamenitejši Marvelov protijunak VENOM se je po štirih letih vrnil na velika platna še bolj silovito in besno.

Več

Premiera Ni čas za smrt

Kočno smo dočakali novi film o Bondu, Ni čas za smrt!

Več

METROPOLITANSKA OPERA SEZONA 2021/2022

MET OPERA: 9. oktobra se začne petnajsta sezona opernih prenosov z
Musorgskijevm Borisom Godunovom, 23. oktobra pa mu sledi zgodovinska opera Terenca Blancharda Ogenj, zaprt v mojih kosteh.

Na dogodek