Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Dobrodošli nazaj v Matrico

22.12.2021

Dobrodošli nazaj v Matrico.

Kultna in revolucionarna franšiza MATRICA je dobila dolgo pričakovano naslednje poglavje MATRICA: OBUDITEV, ki je doživela premierne projekcije včeraj v vseh kinih Cineplexx. Ponovno sta se združila izjemna Keanu Reeves in Carrie-Anne Moss v vlogah Nea in Trinity, pod režijsko taktirko Lane Wachowski.

Kaj tokrat prinaša simulirana resničnost Matrice so na premieri v krajnskem Cineplexxu preverili tudi nekateri znani Slovenci; glasbenik Tomaž Okroglič Rous (Siddharta), televizijska voditeljica Špela Jereb, vlogerka in influencerka Kaja Kočevar (Kaya Solo) ter telovadec Sašo Bertoncelj.

Prost večer za obisk kina sta si vzela tudi Jani Jugovic (Cool Fotr) in Teja Perjet (Cool Mamacita).

Za dobro vzdušje je skrbel tudi Klemen Bučan, voditelj Radia Ekspres.

Veliki ljubitelji franšize so tudi člani glasbene skupine Joker Out - Bojan Cvjetičanin, Kris Guštin, Jan Peteh in Martin Jurkovič.

Galerijo dogodka iz Kranja si lahko pogledaš tukaj .

Dobrodošli nazaj v Matrico

Premiera Matrica: Obuditev v kranjskem Cineplexxu.

Več

Spider-man prišel v Cineplexx

Nov film o priljubljenem Marvel junaku, SpiderMan: Ni poti domov, je včeraj doživel premierne projekcije v vseh Cineplexx kinih.

Več

Premiera: Zapoj 2

Pevski talenti, ki so se nam s svojimi izjemnimi glasovi pred petimi leti vtisnili v spomin, se se vrnili na velika platna v še večjem spektaklu v drugem delu animirane pustolovščine Zapoj 2.

Več