Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Dobrodošli nazaj!

01.09.2020

SPET JE ČAS ZA KINO!

Z velikim veseljem vam sporočamo, da smo ponovno ODPRTI!

Ob upoštevanju vseh priporočil, se bomo trudili vsem obiskovalcem zagotavljati kakovostno in prijetno filmsko izkušnjo. Filmski navdušenci bodo lahko v vseh šestih Cineplexx kinih ponovno izbirali med aktualno filmsko ponudbo.

Dobrodošli nazaj, dobrodošli v Cineplexx Ljubitelje filma in kina te dni na velikem platnu čaka težko pričakovana mojstrovina Christopherja Nolana TENET, biografska drama Radioaktivna o znanstvenici Marie Curie, romantični drami Še vedno verjamem in Čas deklištva, akciji Bloodshot ter Podli fantje za vedno. Najmlajši pa se bodo razveselil animiranih uspešnic Naprej in Tačke na patrulji ter družinskih filmov Lassie in Ježek Sonic.

Ob upoštevanju vseh priporočil, se bomo trudili vsem obiskovalcem zagotavljati kakovostno in prijetno filmsko izkušnjo - Poskrbimo drug za drugega

Komaj čakamo, da se vidimo!

Nova aplikacija Cineplexx

Prisluhnili smo vašim predlogam in s ponosom predstavljamo novo aplikacijo Cineplexx! Prinaša nove funkcije, digitalno bonus kartico, enostaven in hiter nakup kino vstopnic in še marsikaj.

Na dogodek

Poskrbimo drug za drugega

Ponovno smo odprli svoje kino dvorane. Ob upoštevanju vseh priporočil, se bomo trudili vsem obiskovalcem zagotavljati kakovostno in prijetno filmsko izkušnjo.

Na dogodek

Cineplexx torek

Torek ostaja dan za obisk kina!

Na dogodek