Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota

Družinski dan v kinu Cineplexx

Dan za kino in družino v cineplexxu kranj!

27.01.2014

V kinematografih Cineplexx v Celju, Kopru, Kranju, Mariboru, Novem mestu in Murski Soboti je bil minulo nedeljo dan za kino in družino - DRUŽINSKI DAN!

Na ogled so bile zabavne animacija za vse okuse, obiskovalci so lahko izbirali med sinhronizirano risanko Purana na begu, podnaslovljeno animacijo Oblačno z mesnimi kroglicami 2 in Sprehod z dinozavri v 3D tehnologiji. Najmlajši obiskovalci so se sladkali s Haribo bomboni, žejo potešili z vodo Jana in prejeli brezplačni izvod revije Družinski zabavnik. Ob nakupu vstopnic smo vsako družino obdarili še s paketom Steril-o-sept robčkov.

Vsi starši, ki ste shranili vstopnico z DRUŽINSKEGA DNE, jo lahko do 2.2. prinesete v Oslarijo Planeta Tuš v Kopru, Kranju, Celju ali Mariboru in prejmete brezplačno uro varstva vaših otrok.

Zahvala gre podjetjem Haribo za gumijaste bombone, Steril-o-sept za robčke, podjetju Avto medija d.o.o. za Družinski zabavnik in Jamnici za vodo Jana ter Planetu Tuš za podarjene ure brezplačnega varstva v Oslariji v Mariboru, Kopru, Celju in Kranju. Hvala vsem!

BON 21

Veseli nas, da boste nove turistične bone lahko koristili tudi v Cineplexx kinih. BON 21 boste pri nas lahko unovčili od četrtka, 5. avgusta dalje.

Na dogodek

Varno v kino

Skladno s priporočili NIJZ skrbimo za vse potrebne ukrepe. Vse obiskovalce kina prosimo, da pred prihodom v kino izpolnjujejo enega izmed pogojev PCT, so odgovorni in se držijo vseh priporočil.

Na dogodek

METROPOLITANSKA OPERA SEZONA 2021/2022

MET OPERA: 9. oktobra se začne petnajsta sezona opernih prenosov z
Musorgskijevm Borisom Godunovom, 23. oktobra pa mu sledi zgodovinska opera Terenca Blancharda Ogenj, zaprt v mojih kosteh.

Na dogodek