Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Cool Mamacita je Opi v animiranem filmu POZABLJENČKI

13.03.2023

Pozabljenčki, nova animirana sinhronizirana pustolovščina za vso družino, v kateri se živalici vrste flamelčki, ki na videz spominjata na prikupne donut krofke, Opi in Edi, borita za obstoj svoje vrste, je prejšnji teden zavzela kino platna vseh naših kin.

V soboto je v vseh Cineplexxih potekal Družinski dan s filmom Pozabljenčki, v Ljubljani pa sta se dogodka udeležila tudi Teja Jugovic – Cool Mamacita, ki je svoj glas posodila glavni junakinji Opi, ter Andrei Lenart, ki je svoj glas posodil kar trem likom – kapitanu ladje, Školjčniku in vprežnim psom.

Ker so simpatični flamelčki na videz podobni donut krofkom, je za sladkanje s pisanimi donuti poskrbelo Pekarstvo Orehek, otroci so barvali pobarvanke filma, prejeli pijačo Oraketa in uživali ob ogledu risanke.

Teja Jugovic – Cool Mamacita je povedala, da sta si tudi v resničnem življenju z glavno svojeglavo junakinjo Opi zelo podobni in da ji je bila vloga prav pisana na kožo. Na dogodku jo je spremljala njena celotna družina, ki je nanjo zelo ponosna.

Med drugimi sta se dogodka s svojimi otroci udeležili tudi televizijska voditeljica Manja Stević, ustvarjalka bloga Kam z mulcem, Iva Jarm ter televizijski voditelj Simon Vadnjal.

Tako starši kot otroci so bili nad novim animiranim filmov, ki poleg tega, da je izjemno barvit in zabaven nosi tudi pomembno sporočilo, navdušeni.

Pozabljenčki so na voljo za ogled v vseh Cineplexxih po Sloveniji. Distributer filma je Blitz Film & Video Distribution.

GALERIJA SLIK NA FACEBOOKU

NAJVEČJI MORSKI PES PRIPLAVAL V SLOVENIJO

Včeraj je na velika platna po Sloveniji, v distribuciji Blitz Filma, prišel težko pričakovani akcijski spektakel studia Warner Bros., MEGALODON 2: PREDATOR IZ GLOBIN, nadaljevanje poletne uspešnice iz leta 2018, ki je globalno presenetila z zaslužkom več kot 530 milionov dolarjev.


Več

NOLAN Z EPSKO SRHLJIVKO OPPENHEIMER POPOLNOMA NAVDUŠIL

Sinoči so se premierno odvrtele prve projekcije težko pričakovane epske srhljivke z naslovom Oppenheimer, ki jo je režiral in zanjo napisal scenarij Christopher Nolan. Zgodba o ameriškem znanstveniku J. Robertu Oppenheimerju in njegovi vlogi pri razvoju prve atomske bombe je navdušila prve gledalce v ljubljanskem Cineplexxu, med njimi tudi nekaj znanih Slovencev.


Več

BARBIE manija v kinih Cineplexx

Najbolj popularna lutka na svetu, Barbie, ki so jo prvič predstavili v New Yorku marca 1959, je končno dobila svoj film. Te dni je kino gledalce po svetu in v Sloveniji prevzela Barbie evforija in tudi v kinih Cineplexx med obiskovalci prevladujejo roza odtenki.


Več