Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

CINEPLEXX SLOVENIJA PRISTOPA K DNEVU SOLIDARNOSTI Z DONACIJO

11.08.2023

V podjetju Cineplexx Slovenija izražamo globoko sočutje vsem, ki so se v zadnjih katastrofalnih poplavah utrpeli škodo in se znašli v težkih razmerah. Ob takih izrednih trenutkih prebivalci Slovenije in podjetja izkazujemo neverjetno podporo in tudi tokrat ni nič drugače.

Kinematografi Cineplexx Slovenija obratujemo vse dni v letu in zato pristopamo k dnevu solidarnosti z gesto, da bomo v ponedeljek, 14.8.2023 od vsake prodane kino vstopnice donirali 1€ za pomoč pri odpravljanju posledic uničujočih poplav in znesek nakazali na račun Rdečega križa Slovenije.

Hkrati izrekamo izjemno zahvalo gasilcem, vojakom, predstavnikom civilne zaščite in vsem prostovoljcem, ki so tudi tokrat stopili skupaj ob teh težkih dneh. Naši kinematografi se nahajajo tudi v mestih, ki so bila prizadeta in zato čutimo dolžnost, da z donatorskim prispevkom vsaj malo pripomoremo k hitrejši obnovi in okrevanju.

VAŠ CINEPLEXX

NAJVEČJI MORSKI PES PRIPLAVAL V SLOVENIJO

Včeraj je na velika platna po Sloveniji, v distribuciji Blitz Filma, prišel težko pričakovani akcijski spektakel studia Warner Bros., MEGALODON 2: PREDATOR IZ GLOBIN, nadaljevanje poletne uspešnice iz leta 2018, ki je globalno presenetila z zaslužkom več kot 530 milionov dolarjev.


Več

NOLAN Z EPSKO SRHLJIVKO OPPENHEIMER POPOLNOMA NAVDUŠIL

Sinoči so se premierno odvrtele prve projekcije težko pričakovane epske srhljivke z naslovom Oppenheimer, ki jo je režiral in zanjo napisal scenarij Christopher Nolan. Zgodba o ameriškem znanstveniku J. Robertu Oppenheimerju in njegovi vlogi pri razvoju prve atomske bombe je navdušila prve gledalce v ljubljanskem Cineplexxu, med njimi tudi nekaj znanih Slovencev.


Več

BARBIE manija v kinih Cineplexx

Najbolj popularna lutka na svetu, Barbie, ki so jo prvič predstavili v New Yorku marca 1959, je končno dobila svoj film. Te dni je kino gledalce po svetu in v Sloveniji prevzela Barbie evforija in tudi v kinih Cineplexx med obiskovalci prevladujejo roza odtenki.


Več