Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

CINEPLEXX LJUBLJANA PREJEMNIK NAGRADE ICTA

02.06.2023

Z velikim veseljem vas obveščamo, da je je kinematograf Cineplexx Ljubljana Rudnik "NAJBOLJŠI NOVOZGRAJENI KINA LETA" v regiji Evropa, Bližnji vzhod & Afrika (EMEA). Mednarodna zveza za kinematografsko tehnologijo (ICTA) je pred nekaj dnevi razglasila dobitnike nagrad ICTA za leto 2023 v regiji EMEA, s katerimi nagrajuje tehnološko odličnost, oblikovanje in inovacije na področju kinematografije. V kategoriji najboljši novo zgrajeni kino leta je nagrado prejel slovenski kinematograf Cineplexx Ljubljana Rudnik.

Cineplexx Ljubljana Rudnik, ki je pred letom dni v prestolnico prinesel najsodobnejšo kino ponudbo, je poleg Kranja, Kopra, Novega mesta, Maribora, Celja in Murske Sobote sedma Cineplexx lokacija v Sloveniji. »Da smo končno uresničili našo dolgoletno željo po kinu Cineplexx v slovenski prestolnici, smo prehodili izjemno dolgo pot. Še toliko bolj, ker se je odprtje zgodilo ravno ob zatonu krize COVID, ki nas je nedvomno vse postavila na preizkušnjo! Doseganje tega mejnika poudarja tudi našo predanost Sloveniji in se zoperstavlja lažnim govoricam in trditvam, da smo razmišljali o odhodu s trga. Ta nagrada dodatno dokazuje, da ostajamo vodilni v regiji na področju tehnologije, udobja in vizualnih učinkov«, je po razglasitvi nagrad povedal Lucas Langhammer, direktor podjetja Cineplexx v Sloveniji ter nadaljeval »pričakovanja so bila visoka, a smo jih kljub temu uspeli preseči v vseh pogledih, najbolj pa s tem, da smo na vseh naših lokacijah po vsej državi znova obudili navdušenje nad izkušnjo ogleda filma na velikem platnu«.

Cineplexx Ljubljana, ki se nahaja v nakupovalnem središču Supernova Ljubljana Rudnik, obiskovalcem v prestolnici ponuja vrhunsko kino izkušnjo in pester nabor kino vsebin. Posebno pozornost že od samega začetka posvečajo udobju. Več kot tretjina od skupno 1.357 sedežev je VIP sedežev, med njimi so tudi romantični sedeži za zaljubljence, ki gledalcem zagotavljajo zasebnost, VIP usnjeni sedeži z dvojnimi počivalniki za roke in tudi prvovrstni, električno nastavljivi VIP DELUXE usnjeni sedeži, ki so jim dodane zasebne klubske mizice, počivalniki za noge in so širši ob običajnih, kar zagotavlja kar največ udobja.

»Počaščeni smo, da smo prejeli nagrado za naš najnovejši kino v Sloveniji. Ta kinematograf je pomemben akter na celotnem slovenskem trgu, saj v prestolnici mnogo let ni bilo na voljo ustrezne kinematografske ponudbe. CINEPLEXX s tem kinom postavlja nove standarde in naš uspeh se odraža v pozitivnem razvoju celotnega kinematografskega trga od izida filma Top Gun – Maverick. Zahvaljujemo se, ne le ekipi, ki je bila zadolžena za zasnovo in izvedbo, temveč tudi našim finančnim partnerjem in najemodajalcem iz Supernove. Ti so nam omogočili izvedbo tovrstnega projekta tako kmalu po obdobju koronavirusa. Njihovo zaupanje v nas in v našo neverjetno kinematografsko industrijo v kombinaciji s trdnimi rezervami v našem podjetju je bila osnova za ta uspeh!« je ponosno dodal Christof Papousek, CFO in Managing Partner.

ICTA je globalna mreža strokovnjakov v kinematografski industriji. Ima 240 članov z vsega sveta, ki so gonilna sila najsodobnejših tehnoloških dosežkov na področju prikazovanja v kinematografih. Zveza vsako leto podeli nagrade ICTA za regijo EMEA, s katerimi nagradi upravljavce kinematografov in posameznike, ki zagovarjajo in uvajajo inovacije v kinematografih. Letošnji nagrajenci bodo prejeli nagrade na podelitvi nagrad ICTA 18. junija v Barceloni, ravno pred začetkom sejma CineEurope. »Z navdušenjem zremo v prihodnost in se veselimo prihajajočih filmskih uspešnic. Še naprej se bomo trudili ter filmskim navdušencem zagotavljali vrhunsko kino izkušnjo«, sporočajo iz podjetja Cineplexx Slovenija. Mineva leto dni od odprtja najsodobnejšega multipleks kina v prestolnici. V sredo, 31. maja so v ljubljanskem Cineplexxu priredili veliko praznovanje. Za obiskovalce so pripravili zabavo s kolesom sreče, torto velikanko ter zabavo z maskotami.

Dobrodošli v Cineplexx Ljubljana-Rudnik. Vaš kino v mestu.

Fotografije so namenjene izključno za objavo zgornjega sporočila za javnost. Uporaba fotografij za druge namene je strogo prepovedana.

NAJVEČJI MORSKI PES PRIPLAVAL V SLOVENIJO

Včeraj je na velika platna po Sloveniji, v distribuciji Blitz Filma, prišel težko pričakovani akcijski spektakel studia Warner Bros., MEGALODON 2: PREDATOR IZ GLOBIN, nadaljevanje poletne uspešnice iz leta 2018, ki je globalno presenetila z zaslužkom več kot 530 milionov dolarjev.


Več

NOLAN Z EPSKO SRHLJIVKO OPPENHEIMER POPOLNOMA NAVDUŠIL

Sinoči so se premierno odvrtele prve projekcije težko pričakovane epske srhljivke z naslovom Oppenheimer, ki jo je režiral in zanjo napisal scenarij Christopher Nolan. Zgodba o ameriškem znanstveniku J. Robertu Oppenheimerju in njegovi vlogi pri razvoju prve atomske bombe je navdušila prve gledalce v ljubljanskem Cineplexxu, med njimi tudi nekaj znanih Slovencev.


Več

BARBIE manija v kinih Cineplexx

Najbolj popularna lutka na svetu, Barbie, ki so jo prvič predstavili v New Yorku marca 1959, je končno dobila svoj film. Te dni je kino gledalce po svetu in v Sloveniji prevzela Barbie evforija in tudi v kinih Cineplexx med obiskovalci prevladujejo roza odtenki.


Več