Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Action night Hobbs in Shaw

01.08.2019

Action Night s filmom HITRI IN DRZNI: HOBBS IN SHAW je včeraj v Cineplexx kina privabil najbolj zveste oboževalce franšize Hitri in drzni, ki so dočakali novo poglavje, ko sta na velika platna prvič kot glavna akterja prišla Dwayne Johnson in Jason Statham v svojih že znanih vlogah Luka Hobbsa in Deckarda Shawa.

Za dobro vzdušje je že v popoldanskih urah na parkirišču pred Planetom Tuš v Kranju skrbela ekipa 32nd Drift Squadron, ki je predstavila 14 predelanih in atraktivnih vozil, dogajanje pa so popestrili še člani Uprave za obrambo Kranj s promocijskim vozilom in simulatorjem na katerem so obiskovalci lahko preizkusili svoje strelske sposobnosti. V Murski Soboti je z akcijskimi vozili, ki so bili prava paša za oči, popestril dogajanje Avto Klub SRT.

Za dobro vzdušje na parkirišču in kasneje v dvorani je poskrbel moderator Uroš Bitenc, ki je srečne nagrajence razveselili s super nagradami. Dogodka so se udeležili tudi: deskar Žan Košir, gamer Jure Tršan Blond ter vloger Dino Hajderovič. Obiskovalci so se razveselili promocijskega izvoda revija Avtomagazin ter osvežilne Pepsi Max Limeta.

Galerija Action night Hobbs in Shaw

Premiera v družbi igralske ekipe

Filmska premiera v družbi igralske ekipe v kinu Cineplexx Ljubljana Rudnik
Družinska komedija GAJIN SVET 2 začela svojo pot v kinih Cineplexx

Več

DEVETI MARATON MUVIT/6X60 DOBIL ZMAGOVALCE

Zlati Muvit za ekipo Plac Production!

Več

Ladies Night navdušil tudi Ljubljančanke

Ladies night v kinu Cineplexx navdušil Ljubljančanke
Zadnje poglavje svetovnega fenomena – PRVIČ RESNIČNO SREČNA.

Več