Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

AKCIJSKI SPEKTAKEL JOHN WICK 4 ZAVZEL TUDI SLOVENIJO!

23.03.2023

John Wick (Keanu Reeves) v 4. delu akcijskega spektakla odkrije način, kako premagati Veliko mizo. Toda preden si lahko prisluži svobodo, se mora Wick soočiti z novim sovražnikom ter silami, ki stare prijatelje spreminjajo v sovražnike. Dogajanje v novem filmu se odvija po celem svetu in prinaša natančno koreografirano akcijo posebne vrste. V iskanju najmočnejših igralcev kriminalnega podzemlja, nas bo film popeljal v New York, Pariz, Osako in Berlin.

Včeraj zvečer pa je JOHN WICK 4 predpremierno zavzel tudi velika platna po Sloveniji. V ljubljanskem Cineplexxu smo predpremiero 4. nadaljevanja akcijskega spektakla pospremili z dogodkom Action Night, na katerem smo spremljali preobrazbo. Spretne roke Benija iz Ljubljanskega brivca so uredile brado našemu Johnu Wicku, za njegov celosten izgled pa je poskrbel Morro Satoriale, ki je posodil prekrasno obleko.

Po preobrazbi smo se z Johnom Wickom odpravili v dvorano, kjer je Radenska poskrbela, da gledalci niso bili žejni, za dobro vzdušje pred projekcijo filma pa je poskrbel Matic Herceg iz Radia Antena in gledalce pripravil na težko pričakovano akcijo JOHN WICK 4.

Na dogodku so se nam pridružili tudi Pero Martić, Challe Salle, Igor Harb, Aleš Bravničar, Marcel Štefančič in drugi.

JOHN WICK 4 je od danes na rednem sporedu kinematografov po Sloveniji. Distributer filma je Blitz Film & Video Distribution.

GALERIJA SLIK NA FACEBOOKU

PREMIERA HITRI IN DRZNI X TUDI PRI NAS, NA OGLED HITRI AVTOMOBILI

Sinoči so na prvi projekciji filma Hitri in drzni X pri nas v Cineplexxu v Ljubljani uživali oboževalci hitrih avtomobilov, adrenalina in akcije, ki so si pred projekcijo lahko ogledali tudi več atraktivnih hitrih avtomobilov, preizkusili svoje spretnosti v dirkanju na simulatorju, nazdravili s pijačo in se nastavljali objektivom na črni preprogi.


Več

GALAKTIČNA PUSTOLOVŠČINA KONČNO NA VELIKIH PLATNIH

VARUHI GALAKSIJE: 3. DEJANJE
TEŽKO PRIČAKOVANA GALAKTIČNA PUSTOLOVŠČINA KONČNO NA VELIKIH PLATNIH!


Več

TEŽKO PRIČAKOVANI FILM O NASTANKU LEGENDARNIH SUPERG

Film AIR, ki žanje pohvale kritikov po svetu, ima na portalu Rotten Tomatoes zavidljivih 99% in že velja za enega najboljših športnih filmov, govori pa o nastanku legendarnih superg, ki so »rešile« Nike, je včeraj doživel premiero tudi v Sloveniji ter navdušil prve gledalce.

Več