Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Večer superjunakov Črni panter: Wakanda za vedno


09. NOVEMBER ob 19:00

PREDPREMIERNO

Izbran dogodek je potekel.

VEČER SUPERJUNAKOVČRNI PANTER: WAKANDA ZA VEDNO

PREDPREMIERNO, v sredo, 9. novembra, ob 19:00, si bomo na VEČERU SUPERJUNAKOV, ogledali ali jim bo uspelo rešiti Wakando v Marvelovem spektaklu ČRNI PANTER: WAKANDA ZA VEDNO.

PLAKATI ZA OBISKOVALCE
Vsi obiskovalci prejmejo poseben FAN art plakat*!

plakat za obiskovalce


LIFT ME UP
Svetovna ikona Rihanna – modna oblikovalka, podjetnica, filantropistka in najbolj prodajana izvajalka digitalnih singlov vseh časov, se je vrnila na radijske valove s pesmijo »Lift me up«, naslovno glasbo prihajajočega filma ČRNI PANTER: WAKANDA ZA VEDNO.

Pesem Lift me up so napisali kantavtorica Tems, oskarjevec Ludwig Göransson, Rihanna in Ryan Coogler kot poklon izjemnemu življenju in zapiščini Chadwicka Bosemana. Pesem je bila posneta v petih državah, produciral pa jo je Göransson.

Napoved pesmi Lift me up odpira novo obdobje Rihannine ikonične kariere. Izšla je v petek, 28. oktobra pri njeni založbi Westbury Road v sodelovanju z Roc Nation, Def Jam Recordings in Hollywood Records.

»Po pogovoru z Ryanom sem si želela napisati pesem, ki deluje kot topel objem vseh ljudi, ki sem jih izgubila v življenju. Poskušala sem si predstavljati, kakšen občutek bi bil, če bi jim lahko zdaj zapela in s tem izrazila, kako zelo jih pogrešam,« je povedala Tems. »Rihanna je bila zame navdih, zato mi je v veliko čast slišati njeno izvedbo te pesmi.«

Nadaljevanje nas vrne v Wakando, kjer se pojavi nova grožnja s strani skritega podmorskega naroda Talokan. V filmu se kraljica Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) in Dora Milaje (Florence Kasumba) borijo za zaščito svojega naroda pred posredovanjem svetovnih sil, ki so se mobilizirale po smrti kralja T'Challa. Medtem, ko se prebivalci Wakande trudijo sprejeti izgubo svojega ljubljenega voditelja, se morajo junaki združiti in s pomočjo Nakie (Lupita Nyong'o) in Everetta Rossa (Martin Freeman) skovati nov načrt za kraljestvo Wakande.*do razdelitve zalog.

Črni panter: Wakanda za vedno

Jim bo uspelo rešiti Wakando?

Črni panter: Wakanda za vedno