Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto
Thorov vikend

Thorov vikend

od četrtka, 6. julija, do nedelje, 10. julija


VSTOPNICE SO V PRODAJI!


Ujemite dogajanje in nas označite!Štirim najboljšim objavam podarimo darilni bon za Noordung center in enemu za Axe Throwing!

Izbran dogodek je potekel.

THOROV VIKEND

Center Noordung podarja štiri darilne bone za samostojni družinski ogled razstav Centra Noordung, centra vesoljskih tehnologij Hermana Potočnika Noordunga v Vitanju.

Osnovno poslanstvo Noordung centra je raziskovanje, zbiranje in posredovanje dognanj o vesolju in vesoljskih tehnologijah javnosti na način smiselnega povezovanja in prepletanja znanosti, gospodarstva, turizma in umetnosti.

Axe Throwing pa podarja bon za sekiromet.

Spoznajte najbolj usekano igro! V Sekirometu centru v Orehovem gaju se lahko hkrati pomeri tudi do 100 igralcev hkrati. Pod skrbnim vodstvom inštruktorja – tako imenovanega “axe-perta” – igra po šest igralcev na tarčo.

OSVOJITE BON
Od 6. do 10. julija pridite v katerikoli Cineplexx kino in ujemite dogajanje! Svoje vtise lahko objavite na Facebook (Cineplexx Slovenija), Instagram (story ali feed - @cineplexxsi), Twitter (@CineplexxSI) ali Tik Tok (@cineplexxsi), le ne pozabite nas označiti ali nam na kakršni koli drug način povedati o objavi!

V ponedeljek 11. julija štirim najboljšim objavam podarimo bon!

THOR: LJUBEZEN IN GROM
Thor se tokrat v novem, težko pričakovanem nadaljevanju zgodbe odpravlja na potovanje iskanja notranjega miru. Njegovo predčasno upokojitev prekine galaktični morilec, Gorr, ki si želi izumrtja bogov. Ko se odpravi v boj proti novi grožnji, na pomoč povabi Valkyrie, Korga in nekdanje dekle Jane, ki na Thorovo presenečenje, uporablja njegovo mogočno čarobno kladivo Mjolnir.

Thor: Ljubezen in grom

Eden in edini.

Thor: Ljubezen in grom