Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto
Ruby in Pil

Ruby, najstniški kraken in revija Pil

od 29. junija do 31. avgusta


NARIŠI RISBO IN
OSVOJI HUDO NAGRADO


REVIJA PIL

Pil je revija za najstnike, ki prinaša zanimivo branje o tegobah odraščanja, glasbi, filmu, športu, zanimivostih iz Slovenije in sveta in še marsikaj.

VEČ

NAGRADNI NATEČAJ

Nariši risbo svojega najljubšega počitniškega trenutka in jo od 29. junija do 31. avgusta 2023 prinesi v svoj najbližji Cineplexx. Pošlješ jo lahko tudi po pošti, na naslov Cineplexx.si d.o.o., Jurčkova 223, 1000 Ljubljana, s pripisom ''RUBY''.

Na zadnjo stran svoje risbe ne pozabi dopisati svojega imena in priimka, naslova in elektronskega naslova, kamor te lahko kontaktiramo.

Med vsemi poslanimi risbami bomo izbrali eno, ki prejme nagrado - CELOLETNO NAROČNINO NA REVIJO PIL, ki jo podarja Mladinska knjiga!

Nagrajenka natečaja je Neža Zupan. O prejemu nagrade bo obveščena preko kontakta na risbi.

Vse risbe smo objavili na našem Facebooku, nagrajenec bo objavljen na spletni strani ter o prejemu nagrade obveščen po elektronski pošti.

Srečno!

Organizator nagradne igre je Cineplexx.si d.o.o. Izbor zmagovalne risbe bo opravila pet članska komisija. Izbor ne bo javen. Nagrajenec bo objavljen najkasneje do 15. septembra 2023 in o prejemu nagrade obveščen preko elektronske pošte, ki jo bo navedel na risbi.

Izbran dogodek je potekel.

Ruby, najstniški kraken

Včasih se junak, ki naj bi postal, skriva tik pod površjem.

Ruby, najstniški kraken