Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

PREMIERA: ZAPOJ 2


5. december 2021

Cineplexx KRANJVstopnice so že v prodaji.

Izbran dogodek je potekel.

ZAPOJ 2 - PREMIERA

Na velika platna se vračajo pevski talenti. Pridružite se nam na premieri animirane pustolovščine Zapoj 2, ki bo v nedeljo, 5. decembra ob 16:00 v Cineplexxu Kranj.

Na redeči preprogi vas bosta pozdravili maskoti CENE in PIKA. Z nami bo tudi ekipa, ki je animiranim likom posodila svoje glasove:
- JERNEJ KUNTNER (režiser in vloga Klausa)
- ŠTEFAN KUŠAR (Jimmy Cristal)
- VESNA SLAPAR (Rosita)
- MATEVŽ MUELLER (Jerry)
- ROK KUNAVER (Darius)
- SRĐAN MILOVANOVIĆ (Gunter)
- ALEKSANDER – ALEX VOLASKO (Alfonso)
- MIHA RODMAN (Johnny) in
- NEŽA BUH NEISHA (Nooshy)


Otroke bo razveselila še ORAKETA* - novo vesolje vitaminov in sadja.

Vstopnice so že v prodaji.

Vsi se še spomnimo pevskih talentov, ki so se nam pred leti s svojimi izjemnimi glasovi vtisnili v spomin, njihov povratek pa bo zaznamoval še večji spektakel v drugem delu animirane pustolovščine Zapoj 2. Koala Buster Moon se s svojo izbrano ekipo pevskih talentov pripravlja na otvoritev najbolj ekstravagantne predstave doslej, še prej pa morajo prepričati eno najbolj osamljenih svetovnih rock zvezd, ki jo zaigra glasbena ikona Bono, da se jim pridruži.

Igranim likom so svoje glasove znova posodili Goran Hrvaćanin, Ajda Smrekar, Miha Rodman, Maja Boh Hočevar, Vesna Slapar, Lija Trunkelj, Srđan Milovanović, pridružijo pa se jim še Blaž Šef, Štefan Kušar, Valter Dragan, Neža Buh, Kristijan Ostanek, Matevž Müller, Mojca Funkl, Rok Kunaver, Nina Grilc, Aleksander - Alex Volasko in drugi.

* Vsak otrok ob koncu filma prejme vitaminski napitek Oraketa (19g).

Zapoj 2

Sinhronizirano.
Pevski talenti, ki so se nam s svojimi izjemnimi glasovi pred petimi leti vtisnili v spomin, se zdaj vračajo na velika platna v še večjem spektaklu v drugem delu animirane pustolovščine Zapoj 2.

Cineplexx Kranj:

Izbran dogodek je potekel.

Zapoj 2