Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

PREMIERA: MATRICA OBUDITEV


22. december 2021

Že v sredo, 22. decembra se bomo ponovno "odklopili". Dobrodošli nazaj v ... MATRICO!

Vstopnice za premiero MATRICA OBUDITEV so že v prodaji.

Izbran dogodek je potekel.

MATRICA OBUDITEV - PREMIERA

Že v sredo, 22. decembra se bomo ponovno "odklopili". Dobrodošli nazaj v ... MATRICO!
Vstopnice za premiero MATRICA OBUDITEV so že v prodaji.

Izgleda kot stara koda, vendar je občutek zelo poznan... Minilo je že skoraj 18 let, odkar smo se nazadnje priključili v to simulirano resničnost. Kultna franšiza MATRICA je končno dobila nadaljevanje; v vlogah Nea in Trinity se bosta ponovno združila izjemna Keanu Reeves in Carrie-Anne Moss.

MATRICO OBUDITEV je ponovno, tokrat »solo« režirala Lana Wachowski.

Vstopnice so že v prodaji.

Obiskovalci se bodo razveselili dišečih darilc*. Ženske bodo prejele dišavo Christine Aguilere, ki je sinonim za žensko moč. Moški pa dišavo Davida Beckhama - dišava za elegantne gospode, moške ki si želijo nekaj več!

Pridi na projekcijo 22. decembra oblečen/a v črno in s sončnimi očali! In s tem izkaži poklon filmski franšizi, ki je spremenila zgodovino kinematografije!

Četrti film z naslovom MATRICA: OBUDITEV (Matrix: Resurrections) na velika platna prihaja premierno že v sredo, 22. decembra.

O franšizi:
Prvi film MATRICA iz leta 1999 je predstavil futuristični svet, v katerem čuteči stroji "pridelujejo" ljudi za energijo, kar počnejo tako, da se posamezniki v simulirani resničnosti, imenovani Matrica, ne zavedajo svojega resničnega obstoja v inkubatorjih in živijo na videz popolno življenje. Neo, kodno ime za računalniškega programerja, je bil osvobojen iluzije Matrice, ker je bilo prerokovano, da je TISTI, ki nosi v sebi posebno kodo, ki mu omogoča manipulacijo s svetom Matrice in stroji ter potencialno tisti, ki lahko reši človeštvo. Sledila sta nadaljevanja Matrica Reloaded in Matrica Revolucija leta 2003, animejski antologijski film z naslovom The Animatrix in veliko video iger.

MATRICO OBUDITEV je ponovno režirala Lana Wachowski, tokrat solo, spisala pa je tudi scenarij. V glavnih vlogah se vračajo Keanu Reeves in Carrie-Anne Moss ter Jada Pinkett Smith kot Niobe, pridružili pa se jim bodo Yahya Abdul-Mateen II, Christina Ricci, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick in mnogi drugi.

* Do razdelitve zalog.

Matrica Obuditev

Dobrodošli nazaj v Matrico.

Matrica Obuditev