Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Predpremierno Lil, Lil, krokodil


26. DO 28. DECEMBER

PREDPREMIERNO
UJEMI DOGAJANJE IN OSVOJI NAGRADO

PREDPREMIERNO LIL, LIL, KROKODIL

PREDPREMIERNO, od ponedeljka, 26., do srede, 28. decembra, na velika platna naših kin prihaja igrani film, posnet po otroški knjigi, o krokodilu, ki živi v New Yorku., LIL, LIL, KROKODIL.

UJEMI DOGAJANJE IN NAS OZNAČI

Ujemite dogajanje od 26. decembra do 2. januarja! Svoje vtise lahko objavite na Facebook (Cineplexx Slovenija), Instagram (story ali feed - @cineplexxsi), Twitter (@CineplexxSI) ali TikTok (@cineplexxsi), le ne pozabite nas označiti ali nam na kakršni koli drug način povedati o objavi!

Nagrajenka je Romana Kerin. O nagradi bo obveščena preko profila Facebook, kjer je sodelovala.

lil, lil

O FILMU

Film, ki temelji na znameniti seriji knjig Bernarda Waberja in v katerem nastopajo dobitnik oskarja Javier Bardem, Constance Wu in Shawn Mendes, je igrano-animirana glasbena komedija, ki prinaša priljubljenega krokodila novemu svetovnemu občinstvu.

Izvirne pesmi, ki jih izvajajo Shawn Mendes, Javier Bardem in Constance Wu, sta ustvarila Benj Pasek in Justin Paul – dvojice, ki je že navdušila občinstvo v filmu Največji šovmen. Tokrat so se Pasku in Paulu pri ustvarjanju izvirnih pesmi pridružili tudi Ari Afsar, Emily Gardner Xu Hall, Mark Sonnenblick in Joriah Kwamé.

Izbran dogodek je potekel.

Lil, Lil, krokodil

Igrani film, posnet po otroški knjigi, o krokodilu, ki živi v New Yorku.

Lil, Lil, krokodil