Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

PRAZNUJTE Z NAMI


25. MAJ
V VSEH NAŠIH KINIH*BREZPLAČNA POKOVKA


200 DODATNIH TOČK OB OGLEDU FILMA


*razen v Cineplexxu Ljubljana Rudnik

Izbran dogodek je potekel.

PRAZNUJTE Z NAMI

V Ljubljani odpiramo naš novi, že sedmi, Cineplexx!

V sredo, 25. maja, vsem obiskovalcem, kateregakoli našega kina*, podelimo 200 dodatnih točk na CBC kartico, ob ogledu filmske predstave, zraven pa vam dobite tudi pokovko!

Dodatnih 200 točk prejemejo imetniki rdeče ali črne CBC kartice, ki kupijo vstopnico za katerokoli predstavo, ki bo na sporedu 25.5. v Cineplexx kinih Celje, Maribor, Koper, Kranj, Novo mesto ali Murska Sobota. Vstopnice lahko kupite v predprodaji ali na dan dogodka. Dodatnih 200 točk prejmejo imetniki kartice samo ob enem nakupu vstopnic in ne glede na število nakupov. Dodatnih 200 točk bo na CBC kartico dodano najkasneje 26. maja 2022.

V Cineplexxu ne spreglej:

PREMIERA TOP GUN MAVERICK
Kultni film Top Gun je dobil nadaljevanje. Po 34 letih se na velika platna vrača eno najbolj pričakovanih nadaljevanj filmske uspešnice, v kateri je v glavni vlogi blestel Tom Cruise kot pilot Maverick, igralca pa je vloga izstrelila med največje hollywoodske zvezde.

DOKTOR STRANGE V MULTIVESOLJU NOROSTI
Marvel Studios predstavlja nov filmski spektakel, Doktor Strange v Multivesolju norosti, v katerem Marvel vesolje odklene novo – Multivesolje in z njim premakne svoje meje dlje kot kdaj koli prej.

BARABE
Še nikoli ni nikomur uspelo tako močno pogrniti pri poskusu biti dober, kot je barabam. Na velika platna namreč prihajajo animirani zlobneži - g. Volk, g. Kača, g. Piranja, g. Morski pes in gdč. Tarantela, ki se pripravljajo na največji rop v animirani akcijski komediji Barabe.

OPERACIJA MINCEMEAT
Piše se leto 1943. Zavezniki so odločeni zaustaviti Hitlerjev nadzor nad okupirano Evropo, zato načrtujejo popoln napad na Sicilijo. Pri tem pa se soočijo z nemogočim izzivom – kako zaščititi masovno invazijo pred potencialnim pokolom.

PUSTOLOVŠČINE DRUŽINE BIGFOOT
Animirana sinhronizirana družinska pustolovščina, nadaljevanje uspešnice Mali Bigfoot iz leta 2017, prinaša nove pustolovščine malega Adama in njegovega Bigfoot očeta.

POŽIGALKA
V novi adaptaciji klasičnega trilerja mojstra grozljivk Stephena Kinga in producentov filma Nevidni človek na velika platna prihaja zgodba o deklici z izjemnimi pirokinetičnimi močmi, ki skuša zaščiti sebe in svojo družino pred zli silami v novi srhljivki z naslovom Požigalka.

*razen Cineplexx Ljubljana Rudnik

Barabe

Najslavnejše barabe bodo postale … pridne?

Barabe

Doktor Strange v multivesolju norosti

Operacija Mincemeat

Prevara je najmočnejše orožje vojne.

Operacija Mincemeat

Požigalka

Nikoli se ne igraj z ognjem.

Požigalka

Pustolovščine družine Bigfoot

Sinhronizirano.
Nadaljevanje animirane uspešnice MALI BIGFOOT iz leta 2017.

Pustolovščine družine Bigfoot

Top Gun: Maverick

Dobro jutro, letalci!

Top Gun: Maverick