Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Oraketa za vse otroke2. in 3. oktober!


Prvi okrobrski vikend ti Cineplexx prinaša Oraketo! Vsem otrokom, ob nakupu katerekoli vstopnice, podarimo vitaminski napitek!

Izbran dogodek je potekel.

ORAKETA ZA VSE OTROKE!

2. in 3. oktober!

Prvi oktobrski vikend bo v Cineplexxu potekal v znamenju Orakete! Vsi otroci bodo ob nakupu katerekoli vstopnice prejeli vitaminski napitek (19 g). Oraketa je vesolje vitaminov in sadja.


PESTER FILMSKI PROGRAM OD 13.30 DALJE

Ne zamudite animiranih pustolovščin MALI ŠEF: DRUŽINSKI POSLI, TAČKE NA PATRULJI: FILM, VIKING VIKI IN ČAROBNI MEČ in LUKA. Romantične drame PRVIČ NA ROBU in grozljivke IGRA GROZE. V kina pa je prišel tudi najnovejši film o Bondu, NI ČAS ZA SMRT. Poglejte pa si tudi ostalo filmsko ponudbo!


Se vidimo v kinu!*Akcija velja v vseh Cineplexx kinih do razdelitve zalog.

Luka

Sinhronizirano. Popeljali vas bomo na nepozabno pustolovščino z Luko in Albertom, dvema prijateljema, ki sta pravzaprav morski bitji, a se lahko spremenita v človeško obliko in rada počneta človeške stvari, ko sta na kopnem.

Luka

Tačke na patrulji: Film

Sinhronizirano.
Priljubljeni junaki na štirih tačkah se vračajo na velika platna. Potem ko župan sosednjega mesta prične spreminjati živahno mesto v kaos, bodo pogumni reševalci strnili vrste in se podali na novo reševanje.

Tačke na patrulji: Film

Mali šef: Družinski posli

Sinhronizirano.
Na velika platna se vrača zgodba o malem bratcu, ki se je skupaj s svojim starejšim bratom podal na misijo, v novem nadaljevanju animirane komedije z naslovom Mali šef: družinski posli. V nadaljevanju sta brata Tim in Ted Templeton že odrasla, a sta se odtujila. In mali šef ju bo znova zbližal.

Mali šef: Družinski posli

Prvič na robu

Po svetovnem knjižnem fenomenu Prvič na robu avtorice Anne Todd je film režirala Castille Landon. Prvič na robu je tretji film franšize PRVIČ, v glavnih vlogah pa sta ponovno Josephine Lanford in Hero Fiennes Tiffin. Prvi film franšize, Prvič, je na svetovnem trgu zaslužil več kot 70 milijonov dolarjev.

Prvič na robu

Igra groze

Igra groze je nova vizija grozljivke!

Igra groze

Viking Viki in čarobni meč

Sanje Vikija so, da bi se pridružil na pustolovščini z ekipo Vikingov. Ampak Halvar, njegov oče, meni, da je Viki še premlad, da bi bil del tako nevarnega popotovanja.

Viking Viki in čarobni meč

Ni čas za smrt

Ena najdolgotrajnejših filmskih franšiz v zgodovini filma bo dobila novo nadaljevanje, saj se septembra na velika platna po šestih letih vrača tajni agent James Bond. Karizmatičnega agenta britanske tajne službe MI6 s kodnim imenom 007 bo znova upodobil Daniel Craig, kar bo zanj že peta vloga tajnega agenta.

Ni čas za smrt