Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Nora sreda 2023

SAMO v SREDO, 31. MAJA


VSE KINO VSTOPNICE PO 2,90 €!

BREZ DOPLAČIL!

2,90 € na vstopnico

Prihaja NORA SREDA

Na sedmih lokacijah po Sloveniji bodo ljubitelje filma na velikem platnu navduševali aktualni filmski naslovi, ki si jih bo mogoče le v SREDO, 31. maja, ogledati po NORI CENI, 2,90 evra.

Pestra filmska ponudba* bo navdušila tako družine z najmlajšimi otroki, kot tudi gledalce z zahtevnejšim filmskim okusom.

PESTER AKTUALNI FILMSKI PROGRAM

Filmski navdušenci bodo v vseh sedmih Cineplexx kinih po Sloveniji izbirali med filmi za vse okuse. Pestra filmska ponudba* bo navdušila ljubitelje komedije, grozljivk, filmov s superheroji ter romantične komedije, kot tudi družine z najmlajšimi otroki.

Vsi željni akcije si lahko ogledate začetek konca, v akcijskem trilerju HITRI IN DRZNI X ter romantično komedijo KO LJUBEZEN SPET POTRKA, v kateri boste spoznali, da ljubezen potrka na vrata tistih, ki vanjo verjamejo. Tu so še Marvelovi VARUHI GALAKSIJE: 3. DEJANJE, film komzmičnih razsežnosti. Za vse ljubitelje Disneyevih pravljic pa je na sporedu MALA MORSKA DEKLICA.

Pestra izbira bo tudi za najmlajše. Poleg animirane pustolovščine BRATA SUPER MARIO FILM, ki je otrokom tako všeč, da si jo ogledajo večkrat bo na sporedu tudi popotovanje, v animiranem filmu V 80 DNEH OKOLI SVETA.

NORA SREDA – NORA CENA – BREZ DOPLAČIL

V sredo, 31. maja, v Cineplexx kinih velja enotna akcijska cena 2, 90€ evra za vse filme; tudi za filme v 3D, daljše od 120 in 150 minut ter za VIP in VIP DELUXE sedeže.

Vstopnice so že v prodaji preko spleta ali na blagajni Cineplexxa Ljubljana Rudnik, Celje, Maribor, Kranj, Koper, Murska Sobota in Novo mesto.

Rezervacije niso možne.

MENI NORA SREDA

MENI

CINEPLEXX LJUBLJANA RUDNIK PRAZNUJE 1. ROJSTNI DAN

Ob tej priložnost poteka velika nagradna igra, ki se zaključuje 31. maja. Obiskovalci se lahko potegujejo za 10 super nagrad; z glavno nagrado DARILNI BON v vrednosti 1.000 evrov, ki ga podarja Turistična agencija KOMPAS!

Podrobnosti o nagradni igri.

V sredo, 31. maja v Cineplexxih velja enotna akcijska cena za vse filme; tudi za filme v 3D, VIP in VIP DELUXE sedeže in tiste, daljše od 120 in 150 minut.

Vstopnice so že v prodaji preko spleta ali na blagajni Cineplexxa Celje, Maribor, Kranj, Koper, Murska Sobota, Ljubljana Rudnik in Novo mesto. Rezervacije niso možne.

Akcija se izključuje z drugimi akcijami. Na ta dan ni mogoče uveljavljati brezplačne kino vstopnice in rojstnodnevnih menijev.

*Filmski program se razlikuje po lokacijah Cineplexxa Akcija velja le v sredo, 31.5.2023.

Izbran dogodek je potekel.

Brata Super Mario Film

Hitri in drzni X

Začenja se konec poti …

Hitri in drzni X

Ko ljubezen spet potrka

Ljubezen potrka na vrata tistih, ki verjamejo vanjo.

Ko ljubezen spet potrka

V 80 dneh okoli sveta

Passepartout je mlada in učena opica, ki ves čas sanja o tem, da bi postal raziskovalec.

V 80 dneh okoli sveta

Varuhi Galaksije: 3. dejanje