Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto
Vikend Gajin svet 2

Vikend Kapa

od 17. do 20. novembra


OSVOJITE FILMSKO NAGRADOUJEMITE DOGAJANJE

Izbran dogodek je potekel.

VIKEND KAPA

OSVOJITE FILMSKO NAGRADO
Ujemite dogajanje od 17. do 20. novembra! Svoje vtise lahko objavite na Facebook (Cineplexx Slovenija), Instagram (story ali feed - @cineplexxsi), Twitter (@CineplexxSI) ali TikTok (@cineplexxsi), le ne pozabite nas označiti ali nam na kakršni koli drug način povedati o objavi!

V ponedeljek, 21. novembra, petim najboljšim objavam podarimo filmsko nagrado!

NAGRAJENCI VIKENDA KAPA SO:
Facebook:
- Nina Masera
- Jasna Plahuta
- Sanja Davor Bokan Rituper

Instagram:
- Katja Marolt
- Maja Čoh

Nagrajenci bodo o prejemu nagrade obveščeni preko socialnega omrežja na katerem so sodelovali.

KAPA
Erik je devetletni deček, ki živi v mladinskem domu. Njegova edina vez s staršema je kapa, ki jo ves čas nosi na glavi, saj mu jo je spletla mama. Ves čas se mora braniti pred dečkoma in starejšo deklico, ki ga izkoriščajo in zafrkavajo. Njegova edina božična želja je, da bi šel domov. Sedemletna Lučka ima premožno družino, ki ji lahko kupi vse, kar si želi. Le sestrice ne. In kužka, ki si ga želi za božično darilo. A čarobni čas praznikov pripravlja presenečenje za oba. Erik je izžreban, da božič preživi pri dobrodelni družini.

Kapa

Prvi slovenski božični celovečerni film režiserja Slobodana Maksimovića (Nika, 2016) zgodbo o dečku, ki nima nič, in deklici, ki ima vse, preplete z močno vero v čudeže in jo poveže v topel, humoren in mestoma tudi napet film.

Kapa