Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Kam med počitnicami?

V KINO, SEVEDA!

23. oktober - 1. novembra 2021

Hud filmski program od 13. ure dalje!

Maskote na turneji in otroški kotički!

Izbran dogodek je potekel.

Kam med počitnicami? V kino, seveda!

Popestrite si letošnje krompirjeve počitnice in pridite v Cineplexx! Saj ni boljšega med šolskimi počitnicami kot dobri filmi. V času šolskih počitnic pripravljamo pester filmski program za otroke in mlade vsak dan od 13. ure dalje.

V VSEH NAŠIH KINIH od 23. oktobra do 1. novembra 2021!

SUPER FILMI
Ogledali si boste lahko animirane filme PRI ADDAMSOVIH 2, Mali šef: Družinski posli, Tačke na patrulji: Film ter Luka. Malo starejši vabljeni na dogodivščine s filmom Venom 2, James Bond in Ni čas za smrt ali Dune: Peščeni planet.

OTROŠKI KOTIČEK in POBARVANKE
Vsak dan vas bo v naših kinih pričakal otroški kotiček s pobarvankami!

MASKOTI
Na turnejo se bosta podala tudi Pika in Cene, naši maskoti. Med 15. in 18. uro jih lahko pričakujete v soboto, 23. oktobra v Kranju, nedeljo, 24. oktobra v Murski Soboti, torek, 26. oktobra v Mariboru, petek, 29. oktobra v Kopru in nedeljo, 31. oktobra v Celju!

Dune: Peščeni planet

Dune: Peščeni planet je adaptacija znanstvenofantastične klasike Franka Herberta. Zgodba spremlja Paula Atreidesa iz hiše Atreides, sijajnega in nadarjenega mladeniča, rojenega za velike stvari, ki mora odpotovati na najnevarnejši planet v vesolju, da bi zagotovil prihodnost svoji družini in narodu.

Dune: Peščeni planet

Luka

Sinhronizirano. Popeljali vas bomo na nepozabno pustolovščino z Luko in Albertom, dvema prijateljema, ki sta pravzaprav morski bitji, a se lahko spremenita v človeško obliko in rada počneta človeške stvari, ko sta na kopnem.

Luka

Mali šef: Družinski posli

Sinhronizirano.
Na velika platna se vrača zgodba o malem bratcu, ki se je skupaj s svojim starejšim bratom podal na misijo, v novem nadaljevanju animirane komedije z naslovom Mali šef: družinski posli. V nadaljevanju sta brata Tim in Ted Templeton že odrasla, a sta se odtujila. In mali šef ju bo znova zbližal.

Mali šef: Družinski posli

Nekoč so bili ljudje

“Film Nekoč so bili ljudje postaja iz dneva v dan bolj aktualen. Pa ne zato, ker bi bil danes v Evropi problem beguncev in migracij večji kot je bil pred leti, temveč zato, ker smo mi iz dneva v dan vse manj človeški.” (Goran Vojnović)

Nekoč so bili ljudje

Ni čas za smrt

Ena najdolgotrajnejših filmskih franšiz v zgodovini filma bo dobila novo nadaljevanje, saj se septembra na velika platna po šestih letih vrača tajni agent James Bond. Karizmatičnega agenta britanske tajne službe MI6 s kodnim imenom 007 bo znova upodobil Daniel Craig, kar bo zanj že peta vloga tajnega agenta.

Ni čas za smrt

Noč čarovnic mori

Morilska pošast nadaljuje morilski pohod.

Noč čarovnic mori

Poslednji dvoboj

Scenarij, ki sta ga napisala Ben Affleck in Matt Damon bo oživel pod režijsko taktirko enega najbolj znanih, največkrat nagrajenih in najbolj cenjenih ustvarjalcev v filmskem svetu, Ridleya Scotta.

Poslednji dvoboj

Pri Addamsovih 2

Letošnja jesen bo znova strašljiva, saj se vrača ena najstrašnejših, najbolj nevsakdanjih in bizarnih družin na svetu – družina Addams, ki se bo odpravila na družinske počitnice.

Pri Addamsovih 2

Tačke na patrulji: Film

Sinhronizirano.
Priljubljeni junaki na štirih tačkah se vračajo na velika platna. Potem ko župan sosednjega mesta prične spreminjati živahno mesto v kaos, bodo pogumni reševalci strnili vrste in se podali na novo reševanje.

Tačke na patrulji: Film

Venom 2

Vrača se še bolj silovito in besno.

Venom 2