Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Igra sovraštva: Vstopnice v prodaji


30. DECEMBER

Izbran dogodek je potekel.

IGRA SOVRAŠTVA - VSTOPNICE ŽE V PRODAJI

On je pravi. Ona ljubi, da sovraži.

Vstopnice za romantično komedijo IGRA SOVRAŠTVA so ŽE V PRODAJI!
30. DECEMBER!

Lucy Hutton je vedno verjela, da prijazna dekleta daleč pridejo. Je simpatična in ustrežljiva in prav vsi v pisarnah Bexley & Gamin jo naravnost obožujejo… Vsi razen hladnega, efektivnega in brezhibno oblečenega Joshua Templemana. In občutek je obojestranski.

Osojena na obstanek v skupni pisarni 40 (ok, 50 ali 60) ur na teden, Lucy in Joshua razvijeta zasvoljivo in nesmiselno psihološko igro prevlade. Lucy ne dopusti, da bi jo Joshua premagal na katerem koli področju, še posebej zato, ker je na vidiku zavidljivo poslovno napredovanje. Če Lucy zmaga to »igro« bo postala njegova nadrejena, njegova šefica, če pa izgubi, pa bo od svoje pozicije odstopila. Torej,… zakaj ima kar na enkrat vroče sanje o Joshui in se za v službo oblači, kot da gre na nepozaben zmenek?

Ko se popolnoma nedolžna vožnja z dvigalom spremeni v trenutek zemljo-tresočega poljuba, se Lucy začne spraševati, če ni morda Joshua Templeman popolnoma drugačen, kot si ga je predstavljala. Morda ga ne sovraži. Morda tudi on ne sovraži nje. Ali pa je vse skupaj samo nova igra …

Film Igra sovraštva je posnet po istoimenski knjižni uspešnici Sally Thorne, ki je bila izdana v več kot 25. državah po svetu in je pristala na 7. mestu od 20. najboljših ljubezenskih romanov na lestvici Oprah Magazine.

Igra sovraštva

On je pravi. Ona ljubi, da sovraži.

Igra sovraštva