Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto
Avatar in delfin

Elementi in Hiša iluzij

od 15. junija do 31. julija


NARIŠI RISBO IN
OSVOJI HUDO NAGRADO


HIŠA ILUZIJ

V Hiši iluzij bodo vaši čuti na resni preizkušnji, vendar se boste ob tem zagotovo zabavali in tudi veliko naučili. Videli boste, da ni nič kot se zdi na prvi pogled. Ste pripravljeni na nepozabno dogodivščino?

VEČ

NAGRADNI NATEČAJ

Nariši risbo svojega najljubšega elementa in jo od 15. junija do 31. julija prinesi v svoj najbližji Cineplexx. Pošlješ jo lahko tudi po pošti, na naslov Cineplexx.si d.o.o., Jurčkova 223, 1000 Ljubljana, s pripisom ''ELEMENTI''.

Na zadnjo stran svoje risbe ne pozabi dopisati svojega imena in priimka, naslova in elektronskega naslova, kamor te lahko kontaktiramo.

Med vsemi poslanimi risbami bomo izbrali eno, ki prejme nagrado - DRUŽINSKO LETNO VSTOPNICO ZA OBISK HIŠE ILUZIJ!

Nagrajenec natečaja je TIMOTEJ JEREB. O prejemu nagrade bo obveščen preko kontakta na risbi.

Vse risbe so objavljene na našem Facebooku, nagrajenec bo objavljen na spletni strani ter o prejemu nagrade obveščen po elektronski pošti.

Srečno!

Organizator nagradne igre je Cineplexx.si d.o.o. Izbor zmagovalne risbe bo opravila pet članska komisija. Izbor ne bo javen. Nagrajenec bo objavljen najkasneje do 15. septembra 2023 in o prejemu nagrade obveščen preko elektronske pošte, ki jo bo navedel na risbi.

Izbran dogodek je potekel.

Elementi

Nasprotja med seboj reagirajo.

Elementi