Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Dan žena 2023 v kinu

8. marec


Darilce za obiskovalke in 100 dodatnih točk na CBC kartico!


DARILCE ZA OBISKOVALKE*

Obiskovalke, samo v sredo, 8. marca 2023, ob vstopu v dvoranu, prejmejo darilce.

*do razdelitve zalog

100 dodatnih točk za članice cbc

Imetnice naše CBC kartice bomo nagradili s 100 dodatnimi točkami*!

KAKO SE BREZPLAČNO VČLANIM?

V sredo, 8. marca 2023 imetnica CBC kartice prejme dodatnih 100 točk samo ob enem nakupu vstopnic in ne glede na število nakupov. Dodatnih 100 točk bo na kartico pripisanih do 9. marca 2023.

MOGOČE TE VZAMEM

Večgeneracijska romantična komedija, v kateri igrajo Richard Gere, oskarjevki Diane Keaton in Susan Sarandon ter Willian H. Macy.

Michelle in Allen sta v svojem razmerju dosegla točko, od katere morata narediti korak naprej in se poročiti. Zdi se jima, da bi bilo dobro, da povabita starše na večerjo, da se končno spoznajo. Večerja je pripravljena in igre se začnejo. Na presenečenje vseh, se starši že dobro – preveč dobro – poznajo, kar vodi do različnih, razkritih in smešnih razmišljanj o vrednosti zakona.

SPORED IN VSTOPNICE

NEKAJ SLADKEGA

Film Nekaj sladkega na zabaven način zagrize v aktualno temo pretvarjanja v svetu marketinga. Organizatorki Kaji kariera visi na nitki, ko njen gost, svetovno znan marketinški guru Ace Majstorovski, zamudi letalo na konferenco. Po naključju zagleda lokalnega slaščičarja, ki mu je na las podoben, zato ga postavi za dvojnika. Nekaj sladkega je komedija zabavnih zmešnjav in zapletov, s sladko noto romantike.

SPORED IN VSTOPNICE

VROČI MIKE: ZADNJI PLES

V tretjem delu franšize spremljamo zgodbo »vročega« Mikea, ki zaradi propadlega poslovnega dogovora, po dolgem premoru ponovno stopi na oder, zaradi potrebe po denarju pa sprejema tudi raznorazna priložnostna dela za šankom. Ko mu prijateljica, ki je tudi znana osebnost (Salma Hayek Pinault) predstavi ponudbo v Londonu, ki je ne more zavrniti, saj misli, da bo le ta zadnji veliki uspeh, jo brez oklevanja sprejme, ne zaveda pa se, da ima ona v ozadju svoje zelo drugačne načrte.

SPORED IN VSTOPNICE

Vera

Film Vera je navdihnila resnična zgodba Vere Pešić, vohunke iz časa druge svetovne vojne, ki so jo nekateri imenovali "srbska Mata Hari".

V labirintu vohunskih spletk na Balkanu, od Dunaja do Carigrada, je Vera Pešić med jugoslovanskimi, nemškimi in britanskimi vohuni, ki igrajo dvojne in trojne igre, sama in brez ideologije, a odločena, da se bo borila in preživela.

SPORED IN VSTOPNICE

Izbran dogodek je potekel.

Avatar: Pot vode

Nadaljevanje največjega filma vseh časov.

Avatar: Pot vode

Mogoče te vzamem

Nekaj sladkega

Uživaj v trenutku.

Nekaj sladkega

Vera

Po resnični zgodbi.

Vera

Vroči Mike: Zadnji ples

Še zadnji ples.

Vroči Mike: Zadnji ples