Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Večer superjunakov Venom 2


ČETRTEK, 14. OKTOBER

Marvelov Venom se po štirih letih vrača še bolj silovito in besno na velika platna!


Vstopnice že v prodaji!

Izbran dogodek je potekel.

VEČER SUPERJUNAKOV VENOM 2

Marvelov Venom se po štirih letih vrača še bolj silovito in besno na velika platna. Oglejte si spektakel na Večeru superjunakov v četrtek, 14. oktobra ob 20:00!

Za osvežitev bo poskrbela PEPSI*, za dvig energije pa hrustljavi SNICKERS CRISP*.

Od 16. ure dalje pa si v avli Cineplexxa Kranj v živo lahko ogledaš nastajanje maske Venoma in Carnaga na živem modelu, od 19. ure dalje pa se lahko z njim tudi fotografiraš.

Vsi obiskovalci prejmejo filmski plakat!*

Fan Plakat


* Do razdelitve zalog.

O FILMU:
Marvelov Venom je pred štirimi leti navdušil gledalce in gledalke po vsem svetu ter ob tem iztržil vrtoglavih 865 milijonov dolarjev, zdaj pa nas jeseni ekskluzivno v kinu čaka njegovo še bolj ambiciozno nadaljevanje, ki je tudi eden najbolj pričakovanih filmov leta.

Potem ko smo v prvem napovedniku spoznali mirnejšo plat Venoma in njegovega sožitja z Eddiejem Brockom (Tom Hardy) ter videli zametke kaosa, ki ga bo v filmu Venom 2 povzročil Carnage (Woody Harrelson), drugem napovedniku ni več nobenega dvoma: čaka nas spektakularen spopad med protijunakom in zlikovcem. Poleg Toma Hardyja, ki se vrača kot Eddie Brock oz. Venom, in Woodyja Harrelsona, ki bo upodobil zloglasnega Carnagea, bodo v Venomu 2 zablesteli še Michelle Williams (Otožno valentinovo, Manchester by the Sea), Naomie Harris (Mesečina, Spectre, Southpaw, Skyfall) in Stephen Graham (To je Anglija, Pljuni in jo stisni, Irec, Državni sovražniki).

Režijski stolček je tokrat zasedel Andy Serkis, ki je še posebno znan po vlogi Goluma v trilogiji Gospodar prstanov in je pred tem podvigom že režiral filma Do zadnjega diha (Breathe, 2017) in Mavgli: Deček iz džungle (Mowgli: Legend of the Jungle, 2018).

Venom 2

Vrača se še bolj silovito in besno.

Venom 2