Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto
Valentinovo v kinu

Valentinovo v kinu

14.2. ob 19.00, 19.30 in 20.00

- 3 romantični filmi za vse okuse
- DARILO: pralineji Gorenjka
- POPUST ob nakupu 2 vstopnic
- nagradno žrebanje
- Valentinov meni za 2!

5€ na vstopnico*
* Cena velja ob enkratnem nakupu 2 vstopnic.
Preberite pravila valentinovega nagradnega žrebanja.

Izbran dogodek je potekel.

Valentinovo doživetje v kinematografih Cineplexx

Bliža se praznik vseh zaljubljencev, zato si bomo v kinematografih Cineplexx vzeli čas za ljubezen in posebno pozornost namenili zaljubljenim obiskovalcem in obiskovalkam. Presenetite drago ali dragega s povabilom na ogled filma in zmenek lahko postane romantično kino doživetje v dvoje.

Za sodobne romantike bo na sporedu ljubezenska zgodba Spikea Joneza Ona, v kateri se glavni lik Theodor (Joaquin Phoenix) zaljubi v glas njegove računalniške asistence (Scarlett Johansson). Tistim, ki verjamete, da se ljubezen lahko rodi na plesišču, priporočamo ogled romantične komedije Divja salsa, kjer se je izvršni producent filma Chris North preizkusil v glavni vlogi nekdanjega mladinskega plesnega prvaka. Kaj se zgodi, ko nedolžna ljubezen postane prepovedana, pa si boste lahko ogledali v romantičnem trilerju Neskončna ljubezen.

V vseh kinematografih v Celju, Mariboru, Murski Soboti, Novem mestu, Kopru in Kranju bomo romantike razvajali s pralineji Gorenjka. Za naše obiskovalce v dvoje smo pripravili še posebni Valentinov meni po ugodni ceni, ki bo prinesel sladkanje z bomboni iz linije sladkarij Marie Sharapove, Sugarpova, 2 pijači po izbiri in veliko (L) pokovko.

Tudi cene kino vstopnic bodo za valentinove obiskovalce še prijaznejše, saj bo ob nakupu dveh vstopnic, cena posamezne le 5€.

Prav posebno valentinovo obdarovanje pa pripravljamo v sodelovanju z Zlatarno Celje. Pred projekcijami filmov Divja salsa ob 19.00, Neskončna ljubezen ob 19.30 in Ona ob 20.00, bomo 3 srečnim izžrebancem podarili ročno uro iz linije priljubljenega kakovostnega nakita LENCIA Zlatarne Celje, ki združuje sodobno tehnologijo in unikatno ročno obdelavo v slogu vizije za prihodnost.

Za valentinovo lahko namenite vso pozornost svoji ljubljeni osebi, saj bomo v kinematografih Cineplexx poskrbeli za popolno romantično kino doživetje v dvoje.

Akcija velja samo 14.2.2014.

Divja salsa

Mladi Bruce je izjemno talentirani plesalec, ki se mu nasmiha zmaga na mladinskem prvenstvu, a zaradi nepričakovanega in čudnega spleta okoliščin se njegovo življenje obrne v popolnoma drugačno smer. 25 let kasneje se odrasli Bruce bori s prekomerno telesno težo in je daleč od forme, v kakršni je bil kot najstnik.

Divja salsa

Neskončna ljubezen

Iskra med bogato Jade Butterfield in karizmatičnim Davidom Elliotom se razvije v plamen ljubezni, ki ga dodatno podžiga nasprotovanje staršev. Čeprav ju ločujejo socialne meje, je njuna privlačnost očitna in neustavljiva.
Bogato mladenko z neomejeno prihodnostjo Jade, po njeni maturi očara fant iz delavskega razreda z mračno preteklostjo po imenu David, ki se do ušes zaljubi vanjo. Jadin gospodovalni oče jo skuša odvrniti od Davida, njena mati njuno zvezo spodbuja, njegov oče pa svetuje previdnost. Med nepozabnim poletjem mlada ljubimca kljubujeta razumu in dopustita, da njuna vseobsegajoča strast določi njuno skupno prihodnost.

Neskončna ljubezen

Ona

Film je postavljen v bližnjo prihodnost Los Angelesa in prikazuje Theodorea Twomblyja (Joaquin Phoenix), ki ga po koncu dolgoletne zveze močno pritegne nov napredni operativni sistem, ki je pravzaprav samostojna umetna inteligenca. Po tem ko sistem priklopi, spozna svojo asistentko Samantho (Scarlett Johansson), jasen ženski glas, ki je občutljiv in presenetljivo humoren. Njene potrebe in želje rastejo skupaj z njegovimi in njuno prijateljstvo preraste v nenavadno ljubezensko zvezo.

Ona