Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

SVEŽI TOREK

VSAK TOREK OD 2.7. – 3.9.2019


OD 4,40€* na vstopnico

SVEŽI TOREK – DAN ZA FILMSKE USPEŠNICE

Vsak torek je SVEŽI TOREK! V prijetno ohlajenih dvoranah, vas vsak teden čaka sveža filmska ponudba. Spremljajte naš tedenski program TUKAJ

POLETNI HITI
Na velika platna prihaja najbolj znana, srčna in večna Disneyjeva zgodba – Levji kralj. Najbolj pričakovana uspešnica tega poletja, se bo predvajala v sinhronizirani različici v 2D in 3D verziji ter v originalni različici s podnapisi.

Najmlajši se bodo med počitnicami razveselili animiranih uspešnic: Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov 2, Svet igrač 4, Peter Pan: Iskanje knjige Nije, Angry Birds Film 2, Veliko popotovanje in Zmajček Tabaluga ter družinskega filma Raziskovalka Dora. Vrača se tudi superjunak Spider-Man, ki tokrat odhaja na počitnice - Spider-Man: Daleč od doma.

Do solz vas bodo nasmejale komedije: Stuber: Divja vožnja, Pridni fantje ter Nikoli ni prepozno. Za polno dozo akcije pa bodo poskrbeli: Možje v črnem: Globalna grožnja, Anna, Hitri in drzni: Hobbs & Shaw, Angel je padel ter Stopnja smrti.

Leto 2019 je leto grozljivk. Če vas ni strah priporočamo ogled grozljivk: Otroška igra, Annabelle 3, Plazenje ter Strašljive zgodbe.

Drugo polovico poletja bosta zaznamovala Tarantinov deveti film Bilo je nekoč...v Hollywoodu ter glasbena komedija Yesterday, zaradi katere si bomo prepevali največje uspešnice glasbene skupine The Beatles.

Doživite svoj svet filma tudi vi! V naši družbi se potopite v svet vaših najljubših filmskih junakov.


Akcija velja od 2. julija do 3. septembra 2019.

* Za filme daljše od 120 minut in za filme v 3D tehnologiji ter VIP sedeže veljajo cene in doplačila v skladu z veljavnim cenikom Cineplexx kinematografov. Za filme daljše od 120 minut je doplačilo 0,3€. Za filme daljše od 140 minut je doplačilo 0,7€. Za filme daljše od 170 minut je doplačilo 1,00€. Za filme v 3D tehnologiji je doplačilo 1,50€. Cena prav tako ne velja za posamezne posebne dogodke in filmske projekcije, kot so: predpremiere, premiere, Mens Night, Ladies Night, satelitske prenose baleta, opere, koncertov, športnih dogodkov ipd. Cene posebnih dogodkov lahko odstopajo od rednih vstopnic kino predstav in so objavljene ob najavi posameznega dogodka.