Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

SVEŽI TOREK

VSAK TOREK OD 3.7. do 4.9.2018

- ugodna cena kino vstopnice

- ob nakupu pokovke XL vam podarimo pijačo Radenska Naturelle 0,5l

3,90 €* na vstopnico

Izbran dogodek je potekel.

SVEŽI TOREK

Vsak torek je SVEŽI TOREK!

Oglejte si filmske uspešnice po posebno ugodni ceni, že od 3,90 €*, ob nakupu pokovke** pa vam podarimo pijačo.

Akcija velja od 3. julija do 4. septembra 2018.

* Za filme daljše od 120 minut in za filme v 3D tehnologiji ter VIP sedeže veljajo cene in doplačila v skladu z veljavnim cenikom Cineplexx kinematografov. Za filme daljše od 120 minut je doplačilo 0,3€. Za filme daljše od 140 minut je doplačilo 0,7€. Za filme v 3D tehnologiji je doplačilo 1,5€. Cena prav tako ne velja za posamezne posebne dogodke in filmske projekcije, kot so: predpremiere, premiere, Mens Night, Ladies Night, satelitske prenose baleta, opere, koncertov, športnih dogodkov ipd. Cene posebnih dogodkov lahko odstopajo od rednih vstopnic kino predstav in so objavljene ob najavi posameznega dogodka.

** Ob nakupu XL pokovke prejme kupec Radensko Naturelle 0,5l brezplačno.

Ant-Man in Osa

Medtem ko Scott Lang (Paul Rudd) krmari med vlogo superheroja in vzornega očeta, Hope van Dyne (Michelle Pfeiffer) in dr. Hank Pym (Michael Douglas) potrebujeta njegovo pomoč v novi nujni misiji, v kateri skupaj z Oso (Evangeline Lilly) odkrijeta skrivnosti svoje preteklosti.

Ant-Man in Osa

Izgubljena med valovi

Zvezda filmov Razcepljeni in Krive so zvezde, Shailene Woodley in Sam Claflin (Ob tebi, Igre lakote) skupaj v filmu, navdihnjenem z resničnimi dogodki o paru, ki sta se znašla sredi največjega orkana v zgodovini.

Izgubljena med valovi

Jurski svet: Padlo kraljestvo

Minila so štiri leta odkar so dinozavri uničili tematski zabaviščni park Jurski svet. Otok Isla Nublar je zdaj zapuščen, na njem prebivajo zgolj preživeli dinozavri, ki so v džungli prepuščeni samim sebi. Ko se začne prebujati otoški speči vulkan, se Owen (Chris Prat) in Claire (Bryce Dallas Howard) odpravita na reševalno misijo. Owen bi rad končno našel svojega raptorja po imenu Blue, ki je še vedno pogrešan v divjini, Claire, ki do dinozavrov zdaj goji veliko spoštovanje, pa želi pomagati, kolikor je le v njeni moči. Ko prispeta na otok, so zaradi bruhajoče lave razmere že zelo nestabilne. Med reševanjem pride njuna odprava na sled zaroti, ki utegne naš planet izpostaviti vrsti nevarnosti.

Jurski svet: Padlo kraljestvo

Križanje

Producenti filmov Priklicano zlo in Annabelle prinašajo nov srhljivi horor, posnet po dogodkih iz resničnega življenja.

Križanje

Neverjetni 2

Sinhronizirano.
V nadaljevanju zgodbe o superherojski družini, je mama Helena (glas: Nina Valič) v centru pozornosti, medtem, ko je oče Janez (glas: Lotos Vincenc Šparovec) heroj doma, kjer skrbi za družino in otroke. Njihov vsakdan zmoti prihod nevarnega in prebrisanega nepridiprava, ki ga lahko ustavi samo celotna družina Neverjetni.

Neverjetni 2

Oceanovih 8

Vsaka sleparija ima svoje genije. Cate Blanchett, Sandra Bullock, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Awkwafina, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson in Rihanna so glavni liki novega nadaljevanja franšize Oceanovih 11, tokrat v ženski različici.

Oceanovih 8

Prvo očiščenje

Srhljivka Prvo očiščenje se vrača na sam začetek serije filmov OČIŠČENJE, ki jo je ustvaril in režiral James DeMonaco. Tako imenovani Novi očetje Amerike skušajo v preostanku leta mejo kriminalnih dejanj spraviti pod en odstotek, zato se odločijo, da bodo preizkusili sociološko teorijo, kjer državljanom v eni od zaprtih skupnosti dovoljuje, da v eni noči dajo duška svoji jezi in agresiji ter lahko vršijo kakršnekoli zločine, posledično pa ne bodo kaznovani. Vendar se nasilje v teh dvanajstih urah razširi v nepredstavljive obsežnosti in zajame celotni narod.

Prvo očiščenje

Ti loviš!

Komedija, posneta po resnični zgodbi, objavljeni v dnevnem časopisu The Wall Street Journal.

Ti loviš!

Ukradena princesa

Sinhronizirano.

Zgodba, ki se odvija v času pogumnih vitezov, lepih princes in mogočnih čarovnikov. Ruslan, lutkarski umetnik, ki sanja, da bi postal vitez, spozna lepo Milo in se v njo zaljubi, niti sanja pa se mu ne, da je Mila kraljeva hči. Njuna sreča pa ne traja dolgo. Hudobni čarovnik, ki si želi Milino ljubezen spremeniti v svojo zlobno moč, ugrabi princeso tik pred Ruslanovimi očmi. Tako se Ruslan odpravi na najbolj nevarno pustolovščino svojega življenja. Odločen je, da bo rešil ukradeno princeso, premagal vse ovire in dokazal, da je prava ljubezen močnejša od vsake čarovnije.

Ukradena princesa

Z ljubeznijo, Simon

Simon Spier ima veliko skrivnost, ki jo uspešno skriva pred svojo družino, prijatelji in sošolci: Simon je gej. Ko ta skrivnost postane ogrožena, se mora soočiti z vsemi in se javno ter osebno sprijazniti s svojo identiteto.

Z ljubeznijo, Simon