Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

PREMIERA: DUNE Peščeni planet


20. oktober 2021

Adaptacija znanstvenofantastične klasike Franka Herberta premierno prihaja na velika platna!


Izbran dogodek je potekel.

DUNE: PEŠČENI PLANET – PREMIERA

V sredo, 20.oktobra ne zamudi premiere epske pustolovščine DUNE PEŠČENI PLANET.
Adaptacija znanstvenofantastične klasike Franka Herberta z IZJEMNO igralsko zasedbo.

Za dvig energije bo poskrbe hrustljavi SNICKERS CRISP*.

Nagradno žrebanje pred začetkom filma za knjigo DUNE - PEŠČENI PLANET (svež ponatis znanstvenofantastičnega romana z aktualno filmsko naslovnico).

Slovenski prevod knjige DUNE - PEŠČENI PLANET je izšel leta 2018 pri založbi Sanje. Knjigo je v slovenski jezik prevedel Igor Harb, ki bo tudi poseben gost premiere v Cinepelxxu Kranj.

O FILMU:
Dune: Peščeni planet je adaptacija znanstvenofantastične klasike Franka Herberta. Zgodba spremlja Paula Atreidesa iz hiše Atreides, sijajnega in nadarjenega mladeniča, rojenega za velike stvari, ki mora odpotovati na najnevarnejši planet v vesolju, da bi zagotovil prihodnost svoji družini in narodu. Znajde se sredi boja za ekskluzivno oskrbo najbolj dragocenega vira, ki obstaja, najdražjim elementom galaksije, ki se nahaja samo na Arrakisu in ki lahko odklene največji potencial človeštva, v katerem bodo preživeli samo tisti, ki zmorejo premagati svoj strah.

IGRAJO:
Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Stephen Henderson, Zendaya, Chang Chen, Sharon Duncan-Brewster, Charlotte Rampling, Jason Momoa, Javier Bardem in drugi

* Do razdelitve zalog.

Dune: Peščeni planet

Dune: Peščeni planet je adaptacija znanstvenofantastične klasike Franka Herberta. Zgodba spremlja Paula Atreidesa iz hiše Atreides, sijajnega in nadarjenega mladeniča, rojenega za velike stvari, ki mora odpotovati na najnevarnejši planet v vesolju, da bi zagotovil prihodnost svoji družini in narodu.

Dune: Peščeni planet