Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Premiera Maščevalci: Brezmejna vojna v Mariboru

torek, 24. april ob 20.00

- v 3D tehnologiji

- vstopnice so že v prodaji

8,4 € na vstopnico

Izbran dogodek je potekel.

PREMIERA MAŠČEVALCI: BREZMEJNA VOJNA V MARIBORU

Oglejte si Marvelov spektakel Maščevalci: Brezmejna vojna med prvimi na svetu! Ekskluzivna premiera že v torek, 24. aprila ob 20.00 v Mariboru! V 3D tehnologiji.

Poleg prve ekskluzivne projekcije se v Mariboru obeta pravi Cosplay dogodek. Druženje s filmskimi junaki bo potekalo že pred filmom, česar zagotovo ne bodo zamudili pravi oboževalci. Udeležbo so že potrdili Iron Man, Spider Man, Black Widow, Valkyrie, Loki in nekateri drugi. Za dobro vzdušje na dogodku bo skrbel Tim Kores, oboževalce čaka tudi žrebanje za prav posebne in unikatne filmske nagrade, čokoladni M&M's ter sprejem po filmu.

Vstopnice so že v prodaji! Rezervacije tokrat niso možne.

O FILMU
Še nikoli videno filmsko potovanje, ki je nastajalo deset let in zajema celoten Marvel Cinematic Universe, prinaša na velika platna končni, najsmrtonosnejši obračun vseh časov. Maščevalci in njihovi zavezniki superjunaki morajo biti pripravljeni žrtvovati vse, da bi lahko premagali mogočnega Thanosa, preden ta s svojim rušenjem in uničenjem pokonča celotno vesolje.

Maščevalci: Brezmejna vojna

Še nikoli videno filmsko potovanje, ki je nastajalo deset let in zajema celoten Marvel Cinematic Universe. Na velika platna nam prinaša končni, najsmrtonosnejši obračun vseh časov.

Cineplexx Maribor:

Izbran dogodek je potekel.

Maščevalci: Brezmejna vojna