Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Premiera Fantastično popotovanje Fakirja

sobota, 15. september - Celje

6,20 € na vstopnico

Izbran dogodek je potekel.

PREMIERA FANTASTIČNO POPOTOVANJE FAKIRJA

V soboto, 15. septembra ob 19.00 vabljeni v Celje na PREMIERO filma Fantastično popotovanje Fakirja, ki je obtičal v ikeini omari!

Žuboreča, zabavna in čudovita zgodba, ki je nastala po knjižni uspešnici iz leta 2013, nas popelje v barvit svet Mumbaja in nenavadne dogodivščine glavnega lika Aje, ki se po nenadni smrti matere s ponarejenim bankovcem za 100 evrov poda iskat očeta, ki ga nikdar ni poznal.

NAGRADE
Srečni izžrebanec na premieri bo prejel Polet z balonom. Pet srečnežev pa istoimensko knjigo, mednarodno knjižno uspešnico, ki je obnorela svet.

Vstopnice so že v prodaji!

Fantastično popotovanje Fakirja, ki je obtičal v Ikeini omari

Aja že vse življenje tiči v skromni soseski v Mumbaju, kjer se preživlja kot ulični čarodej in prevarant in mimoidoče prepričuje, da ima magične sposobnosti. Po nenadni smrti matere se s ponarejenim bankovcem za 100 evrov poda iskat očeta, ki ga nikdar ni poznal. Pri tem najde ljubezen v Ikeini prodajalni v Parizu, se znajde v smrtni nevarnosti med somalijskimi migranti v Londonu, najde slavo na plesišču v Rimu in doživi dogodivščino v balonu nad Sredozemskim morjem. Na koncu spozna, kaj je tisto pravo bogastvo v življenju – in kdo si sploh želi biti.

Cineplexx Celje:

Izbran dogodek je potekel.

Fantastično popotovanje Fakirja, ki je obtičal v Ikeini omari