Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

TAČKE NA PATRULJI: FILM

PREDPREMIERNO


OD NEDELJE, 15. AVGUSTA


6,60 € na vstopnico

Izbran dogodek je potekel.

PREDPREMIERNO TAČKE NA PATRULJI

Priljubljeni junaki na štirih tačkah se vračajo na velika platna! Animirani film Tačke na patrulji PREDPREMIERNO že od nedelje, 15. avgusta!

RAZSTAVA TAČKE NA PATRULJI – NARIŠI ALI POBARVAJ JUNAKE NA ŠTIRIH TAČKAH
Priljubljeni junaki na štirih tačkah MARŠAL, ROBI, BRON, ROK, ZUMA in SILA se vračajo na veliko platno. Otroci pobarvajte junake na štirih tačkah ali narišite svojega najljubšega. Risbico ali pobarvano pobarvanko TAČKE NA PATRULJI prinesite med 15.8. in 22.8. s seboj v kino. Risbice in pobarvanke bomo razstavili, vsakega otroka*, ki prinese svojo umetnino pa nagradili z Oraketo*.
POBARVANKA TAČKE NA PATRULJI

Tačke pobarvanka


* Vsak otrok, ki v kino s seboj prinese pobarvano pobarvanko ali risbico prejme vitaminski napitek Oraketa (19g).

O FILMU
Mesto zabave je v nevarnosti! Župan mesta Humdinger ga namreč želi uničiti, obenem pa ukaže, da so psi v mestu prepovedani. Riki in vsi njegovi pogumni junaki na štirih tačkah - Maršal, Robi, Bron, Rok, Zuma in Sila – bodo brcnili v višjo prestavo, da se bodo lahko soočili z izzivom, ki je pred njimi. Medtem ko se bo eden od kužkov v mestu moral soočiti s svojo preteklostjo, bo ekipi kužkov priskočila na pomoč pametna jazbečarka po imenu Liberty. Oboroženi z novimi pripomočki in opremo se bodo kužki skupaj podali v boj, da rešijo prebivalce sosednjega mesta.

Tačke na patrulji: Film

Sinhronizirano.
Priljubljeni junaki na štirih tačkah se vračajo na velika platna. Potem ko župan sosednjega mesta prične spreminjati živahno mesto v kaos, bodo pogumni reševalci strnili vrste in se podali na novo reševanje.

Tačke na patrulji: Film