Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Predpremierno Spider-man Novi svet

od 9. do 12. decembra

Na voljo v sinhronizirani različici (2D in 3D) ter v originalu (podnaslovljeno).

6,20 € na vstopnico 7,70 € na vstopnico (3D tehnologija)

Izbran dogodek je potekel.

PREDPREMIERNO SPIDER-MAN NOVI SVET

Najslavnejši človek-pajek nas bo v vseh svojih različicah in oblikah decembra vpletel v povsem novo mrežo in nas popeljal v povsem nov svet, kjer bomo prisiljeni podvomiti o vsem, kar smo mislili, da vemo o tem priljubljenem Marvelovem superjunaku.

SPIDER-MAN: NOVI SVET si lahko ogledate PREDPREMIERNO že od 9. decembra!

Na voljo v sinhronizirani različici (2D in 3D tehnologija) ter v originalu (podnaslovljeno).

O FILMU
V novo Spider-Manovo zgodbo nas odvede najstnik iz Brooklyna, Miles Morales, ki nam bo razkril brezmejne možnosti Spider-Manovega sveta, pa tudi to, da ni sam. Milesu bi lahko marsikdo zavidal, saj ima najbolj nenavadnega učitelja na svetu, ki ga uri za nič več in nič manj kot reševanje sveta. Ampak zadeve niso prav take, kot se zdijo, in za vsakim vogalom se skrivajo nova presenečenja. Nova zgodba o Spider-Manu bo obrnila na glavo vse, kar ste do zdaj vedeli o Petru Parkerju in njegovi preobrazbi v Spider-Mana.

Spider-Man: Novi svet

Film je predvajan v originalni verziji/podnaslovljeno (oznaka OV) ter v sinhronizirani različici (v 2D in 3D tehnologiji).
Spider-Manov svet bomo spoznali v povsem drugačni luči in tokratna dogodivščina nas bo prisilila, da postavimo pod vprašaj vse, kar se nam je doslej zdelo, da vemo o najslavnejšem človeku-pajku na svetu. V zgodbo nas popelje najstnik iz Brooklyna Miles Morales, ki nam razkrije neomejene možnosti Spider-Manovega sveta, pa tudi to, da ni sam.

Spider-Man: Novi svet