Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Pred začetkom šole še v kinoZa filmski zaključek počitnic bomo šolarje zadnji počitniški vikend razveselili z manjšim darilom.*

Izbran dogodek je potekel.

PRED ZAČETKOM ŠOLE ŠE V KINO

Poletne počitnice se bližajo h koncu in čez nekaj dni se bo v šolah ponovno oglasil šolski zvonec.
Za filmski zaključek počitnic bomo šolarje zadnji počitniški vikend razveselili z manjšim darilom.

V soboto, 31. avgusta in nedeljo, 1. septembra 2019 šolarji (osnovnošolci in srednješolci) ob nakupu kino vstopnice prejmejo šolski zvezek*.

*Akcija velja v vseh Cineplexx kinih do razdelitve zalog.


PESTER FILMSKI PROGRAM OD 13.30 DALJE
Ne zamudite novih animiranih pustolovščin VELIKO POPOTOVANJE in ZMAJČEK TABALUGA ter poletne animirane pustolovščine ANGRY BIRDS FILM 2. Družinski pustolovščini LEVJI KRALJ ter RAZISKOVALKA DORA. Za malo starejše je tu še akcija HITRI IN DRZNI: HOBBS IN SHAW ter komedija PRIDNI FANTJE (priporočljiva starost 14+).

Malo mlajši se bodo razveselili tudi otroškega kotička s pobarvankami in baloni.

Se vidimo v kinu!

Angry Birds film 2

Sinhronizirano.
V filmu Angry Birds Film 2 se vojna med pticami in prašiči nenadoma prekine, ko se pojavi nevarnost, ki ogrozi tako ene kot druge. Naši znani junaki Rdeči, Žak in Bomba se bodo spopadli s povsem novim sovražnikom, ki hoče prevzeti otok

Angry Birds film 2

Hitri in drzni: Hobbs in Shaw

Po osmih filmih priljubljene franšize Hitri in drzni, se sedaj prvič kot glavna akterja pojavljata Dwayne Johnson in Jason Statham v svojih že znanih vlogah Luka Hobbsa in Deckarda Shawa.

Hitri in drzni: Hobbs in Shaw

Levji kralj

Sinhronizirano..
Najbolj znana, srčna in večna zgodba, ki smo jo v animirani verziji gledali leta 1994, bo oživela na velikih platnih. Julija 2019 bo režiser Jon Favreau na velika platna pripeljal ikonične karakterje, ki jih občinstvo že dolgo nosi v srcih. Ampak tokrat na čisto nov način.

Levji kralj

Pridni fantje

Kaj vse slabega se lahko zgodi v enem samem dnevu? To bodo izkusili šestošolci v novi, odbiti komediji z naslovom Pridni fantje.

Pridni fantje

Raziskovalka Dora

Poletje bo tudi čas za obisk džungle, saj v kinematografe prihaja raziskovalka Dora - najstnica, ki jo je upodobila Isabela Moner, bo prijatelje vodila na avanturi po džungli, iskala svoja starša in reševala skrivnost izgubljenega mesta zlata.

Raziskovalka Dora

Veliko popotovanje

Sinhronizirno.
Zabavna pustolovščina scenaristov uspešnice Madagaskar s Cool Fotrom v vlogi prestrašenega volka Janusa.

Veliko popotovanje

Zmajček Tabaluga

Sinhronizirano.
Animirana pustolovščina, ki razkriva zgodbo malega zmajčka Tabaluge. Ta se odpravi na potovanje, kjer bi našel svoj ogenj, saj se kot zadnji zmajček svoje vrste ni naučil bruhati ognja in se zato ne počuti kot pravi zmaj.

Zmajček Tabaluga