Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Praznični kino

22.12. 2018 – 2.1.2019Pester filmski program vas tudi med prazniki čaka v naših kinih.

Izbran dogodek je potekel.

PRAZNIČNI KINO

V času božično-novoletnih praznikov, med 22.12. 2018 in 2.1.2019, preverite pester filmski program za vse okuse. Kina bodo odprta vsak dan že od 12.30 dalje. PRAZNIČNI ODPIRALNI ČAS preverite TUKAJ

Najmlajši se bodo razveselili animirane uspešnice Grinch in novosti Spider-Man: Novi svet, Asterix: Skrivnost čarobnega napoja ter zabavne družinske komedije Božiček in druščina.

Otroški kotiček s pobarvankami in baloni v preddverju kina vsak dan med 12.30 in 17.00.

Ne spreglejte tudi filmskih uspešnic Bohemian Rhapsody, Zvezda je rojena, Magične živali: Grindelwaldova hudodelstva ter novosti: DCjev Aquaman, epska avantura Smrtonosni stroji, znanstveno fantastični Bumblebee, romantična komedija Zdaj ali nikoli, Disneyjeva uspešnica Mary Poppins se vrača ter srbska kriminalka Južni veter.

Lep zaključek leta in SREČNO 2019! Se vidimo v kinu!

Aquaman

Režiser James Wan ponuja z obilo akcije prepojeno pustolovščino, odvijajočo se v podvodnem svetu sinjega morja, ki v svoji lepoti in brezmejnosti jemlje sapo. Aquaman z Jasonom Momoo v naslovni vlogi razkriva zgodbo o izvoru polčloveka in pol potomca Atlantide Arthurja Curryja; popelje ga na potovanje njegovega življenja – potovanje, na katerem se bo ne le primoran soočiti z resnico o tem, kdo dejansko je, temveč tudi odkriti, ali je vreden položaja, za katerega se je bil rodil: položaja kralja.

Aquaman

Asterix: Skrivnost čarobnega napoja

Sinhronizirano.

Na filmska platna se vračata Asterix in Obelix, največja stripovska junaka in galska bojevnika, ki bosta spet poskrbela za prepoznaven humor, v katerem uživajo tako otroci kot odrasli.

Asterix: Skrivnost čarobnega napoja

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody je epska zgodba o legendarni rock skupini Queen in pevski legendi Freddieju Mercuryju - človeku, ki je verjel v sebe in svojo glasbo takrat, ko nihče drug ni. Podiral je vse stereotipe in kršil vsa pravila, s tem pa postal ena največjih glasbenih ikon vseh časov.

Bohemian Rhapsody

Božiček in druščina

Novo leto je pred vrati, na Severnem tečaju pa razsaja gripa. Božiček je v hudih škripcih, ker je vseh 92.000 palčkov dobilo nevaren prehlad, ki jih je prikoval na posteljo. Kdo mu bo zdaj pomagal, da izdela igrače za milijone otrok po svetu? Dobremu Božičku ne preostane drugega, kakor da gre na Zemljo iskat gumimedvedke z vitaminom C, ki bodo njegovim tovarišem pomagali na noge, da bodo skupaj rešili božič in novo leto.

Božiček in druščina

Bumblebee

Za vse ljubitelje filmov o Transformerjih – zgodba o prihodu slavnega Avtobota Bumblebeeja na Zemljo, ki pa ni nadaljevanje, temveč predstavlja zgodbo pred vsemi deli o Transformerjih. Za akcijsko znanstveno fantastiko o začetkih rumenega Volkswagnovega hrošča na našem planetu, ki razkriva, zakaj je Bumblebee prišel na Zemljo, kako se bo spopadal s sovražnimi Avtoboti in kakšen bo njegov odnos do ljudi, še posebej do dekleta, ki ga je našlo.

Bumblebee

Grinch

Film je predvajan v originalni verziji/podnaslovljeno (oznaka OV) ter v sinhronizirani različici (v 2D in 3D tehnologiji).

Za predpraznično vzdušje bo poskrbel eden najbolj sitnih in samotarskih bitij, ki ne prenese veselja, zabave in petja – Grinch. Ker godrnjavi zeleni možic ne mara praznikov, se odloči, da bo drugim zagrenil najlepši praznični čas v letu – božič, in sicer tako, da se bo preoblekel v Božička in božič enostavno ukradel.

Grinch

Južni veter

Življenje Petra Maraša, pripadnika beograjske avtomobilske mafije, začenja dobivati smisel. Zapustil je dom staršev in se z dolgoletno punco Sofijo seli v novo stanovanje. Njegova tolpa, ki jo vodi izkušeni Car, zelo dobro »dela«. Posel dobro teče, denarja je dovolj za vse in policija jim ne dela težav. Ampak vse to se bo spremenilo, potem ko se bo Maraš nehote zameril nevarnemu narkomanskemu klanu.

Južni veter

Magične živali: Grindelwaldova hudodelstva

Težko pričakovani drugi del franšize MAGIČNE ŽIVALI, ki sledi pustolovščinam Newta Scamanderja.

Magične živali: Grindelwaldova hudodelstva

Mary Poppins se vrača

V Disneyjevem filmu Mary Poppins se vrača, Emily Blunt igra popolno varuško z edinstvenimi čarobnimi veščinami, ki lahko rutinsko nalogo spremeni v nepozabno, fantastično avanturo. V tej, najnovejši upodobitvi, ki vsebuje svežo senzibilnost, a slavi duh originala, se Mary Poppins vrača, da bi pomagala novi generaciji družine Banks ponovno najti radost in čudež po izgubi ljubljene osebe.

Mary Poppins se vrača

Smrtonosni stroji

Peter Jackson predstavlja novo epsko avanturo. Vabljeni v svet smrtonosnih strojev.

Smrtonosni stroji

Spider-Man: Novi svet

Film je predvajan v originalni verziji/podnaslovljeno (oznaka OV) ter v sinhronizirani različici (v 2D in 3D tehnologiji).
Spider-Manov svet bomo spoznali v povsem drugačni luči in tokratna dogodivščina nas bo prisilila, da postavimo pod vprašaj vse, kar se nam je doslej zdelo, da vemo o najslavnejšem človeku-pajku na svetu. V zgodbo nas popelje najstnik iz Brooklyna Miles Morales, ki nam razkrije neomejene možnosti Spider-Manovega sveta, pa tudi to, da ni sam.

Spider-Man: Novi svet

Zdaj ali nikoli

Če so vam bile všeč romantične komedije Načrtovalka porok z Matthewom McConaugheyjem, Zgodilo se je na Manhattnu in Tašča, da te kap z Jennifer Lopez, se tej ne boste mogli upreti!

Zdaj ali nikoli

Zvezda je rojena

Zgodba govori o izkušenem glasbeniku Jacksonu Mainea (Cooper), ki odkrije mlado umetnico Ally (Gaga) in se v njo zaljubi. Ally je tik pred tem, da obupa nad svojimi sanjami o pevski karieri, vendar jo Jackson prepriča v nasprotno. Ker pa se sam bori z lastnimi demoni, njun odnos ob njenem kariernem vzponu začne razpadati.

Zvezda je rojena