Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

POČITNICE V KINU

Maribor, Celje, Novo mesto in Murska Sobota

- pester filmski progam za otroke

- vsak dan od 11. do 18. ure

- cena vstopnic: od 3,5 €

Izbran dogodek je potekel.

POČITNICE V KINU (MARIBOR, CELJE, NOVO MESTO IN MURSKA SOBOTA)

V Cineplexx kinih v času šolski počitnic pripravljamo pester filmski progam za otroke vsak dan od 11. do 18. ure. Od sobote, 24. 2. do nedelje, 4.3. v Cineplexxu Celje, Maribor, Murska Sobota in Novo mesto.

Pester filmski program v Cineplexx kinih v času šolskih počitnic
Za malo mlajše bodo na voljo animirane sinhronizirane uspešnice preteklega leta Angry Birds Film, Avtomobili 3, Bikec Ferdinand, Jaz, baraba 3, Koko in velika skrivnost, Mali bigfoot, Mali šef, Moj mali poni: film, Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov, Smrkci: Skrita vas, Vesela pošastna družina, Vrabček Richard in Zapoj in letošnja Vampirček ter Palčki pomagalčki. Vse pa bo razveselila tudi filmska novost Čebelica Maja: Medene igre, ki predpremierno na program Cinepelxxa prihaja že 22. februarja.
Malo starejši pa se bo razveselila lanska domača filmska uspešnica Košarkar naj bo ter filmi
Čudo, Film o Emojijih, Jumanji: Dobrodošli v džungli, Lepotica in zver in Medvedek Paddington 2.

Počitniške ugodnosti
V času šolskih počitnic bo cena kino vstopnic že od 3,50 €, za člane Družinskega filmskega kluba pa bo na voljo tudi ugoden meni z okusno pokovko.

Čebelica Maja v Cineplexxu
Čebelica Maja in Vili se vračata na velika platna. Nova animirana pustolovščina za vso družino Čebelica Maja: Medene igre prihaja v vsa Cineplexx kina predpremierno že 22. februarja.

V vseh Cineplexx kinih bo v soboto, 24. februarja od 15. do 17. ure DRUŽINSKI DAN Čebelica Maja: Medene igre
Otroci se bodo razveselili poslikav obraza, otroškega kotička s pobarvankami in balonov.

MARIBOR
Ne zamudite zabave na prvi počitniški dan (sobota, 24.2.). Od 15. ure dalje se nam pridružite na rajanju z maskotama Čebelico Majo in Vilijem na plesni delavnici z Azro Selimanovič. Vsi obiskovalci dogodka bodo imeli tudi možnost, da se slikajo z maskotama. Otroci se bodo razveselili tudi poslikav obraza, otroškega kotička s pobarvankami in balonov.

CELJE IN NOVO MESTO
Ob zaključku šolskih počitnic bosta Čebelica Maja in Vili obiskala naša kina:
Celje: v soboto, 3. marca med 15. in 17. uro
Novo mesto: v nedeljo, 4. marca med 15. in 17. uro

Akcija Mastercard sreda (28.2.2018) ne velja.

Angry Birds film (sinhronizirano)

Film je predvajan v dveh različicah: s podnapisi (v 2D tehnologiji) ter sinhronizirano (v 2D in 3D tehnologiji).

V animirani komediji Angry Birds Film bomo končno izvedeli, zakaj so ptiči tako jezni. Film nas pripelje na otok, kjer živijo srečni ptiči – vsaj večinoma. V tem malem raju se Rdeči (ptič s precej težavnim temperamentom), divji Žak in razburljivi Bomba že od nekdaj počutijo, kot da sploh ne spadajo tja. Ko otok obiščejo skrivnostne zelene svinje, bodo prav oni trije morali odkriti, zakaj so novi prišleki sklenili obiskati prav ta kraj.

Angry Birds film (sinhronizirano)

Avtomobili 3

Sinhronizirano.

O FILMU
Nova generacija neverjetno hitrih dirkačev je legendarnega Lightning McQueena izrinila iz njemu tako ljubega športa. Da bi se vrnil v igro, potrebuje pomoč zagrete mlade tehničarke Cruz Ramirez z njenim izvirnim načrtom, navdih pokojnega Fabulousa Hudson Horneta ter nekaj nepričakovanih zapletov. Da bi dokazal, da #95 še ni odnehal, bo prvak svoje srce pustil na velikem dirkališču Piston Cupa!

Avtomobili 3

Bikec Ferdinand

Sinhronizirano.
Bikec, ki obožuje cvetlice, prihaja na velika platna!

Bikec Ferdinand

Film o emojijih

Gre za animirano pustolovščino, kjer so glavni liki emojiji, ki živijo v Tekstopolisu. Ob tej priložnosti vam predstavljamo prvi kino napovednik za prihajajoči kino hit, ki bo končno razkril vse skrivnosti naših pametnih telefonov.

Film o emojijih

Jaz, Baraba 3

Film je predvajan v dveh različicah: s podnapisi ter sinhronizirano (v 2D in 3D tehnologiji).

Potem ko je Gru odpuščen, spozna svojega brata dvojčka Druja, ki ga popelje nazaj v svet barabinstva. Skupaj skujeta načrt, kako ujeti novo barabo – padlega zvezdnika Balthazarja Bratta, ki je ukradel diamant. Grujevi zvesti pomočniki Minioni se bodo znašli na drugi strani zakona, Grujeve hčerke Agnes, Edith in Margo ter njegova žena Lucy pa se bodo vsaka po svoje soočale z novo situacijo.

Jaz, Baraba 3

Jumanji: Dobrodošli v džungli

Pustolovski film je neposredno nadaljevanje hita iz leta 1995, glavne vloge pa v njem odigrajo Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart in Karen Gillan.

Jumanji: Dobrodošli v džungli

Koko in Velika skrivnost

Sinhronizirano.
V animiranem filmu iz Studija Disney•Pixar, se ambiciozen glasbenik Miguel združi s šarmantnim prevarantom Hectorjem na veličanstnem potovanju skozi svet mrtvih.

Koko in Velika skrivnost

Košarkar naj bo

Film v največji meri sledi knjižni predlogi. Osrednji junak je nerodni Ranta (“tako velik, da bi lahko žirafam kravate zavezoval“), ki ga učitelj telovadbe Salta povabi v košarkarsko ekipo. Pri vseh šolskih in obšolskih dogodivščinah ga spremlja in spodbuja duhoviti prijatelj Smodlak. Rantina nova pot je polna težav in presenečenj, veselja in razočaranj, prijateljstva in ljubezni. Iz lene nerode počasi postane vztrajen športnik, zvest prijatelj in privlačen fant. Pot mladostne razigranosti film prikazuje s humorjem, naklonjenostjo in razumevanjem težav in napak najstnikov, ki jih imajo pri svojem odraščanju.

Košarkar naj bo

Lepotica in zver

Brezčasna zgodba in liki Disneyjeve animirane klasike Lepotica in zver, ki jo vsi dobro poznamo in obožujemo, bo spektakularno zaživela v igrani verziji in tako z osupljivo filmsko stvaritvijo počastila eno izmed najbolj priljubljenih zgodb, ki so bile kadarkoli napisane.

Lepotica in zver

Mali Bigfoot

Sinhronizirano.

Pripravite se na izjemno pustolovščino najstnika Adama, ki se poda iskat svojega očeta pri tem pa odkrije neverjetno skrivnost.

Mali Bigfoot

Mali šef

Sinhronizirano.

Sedemletni Tim je ljubosumen na svojega mlajšega brata, ki ga starša obožujeta. Toda Tim kaj kmalu odkrije bratčevo skrivnost, zaradi česar bo moral z njim združiti moči, da bi oba dosegla svoj cilj. Mali šef je noro duhovita zgodba o vplivu prihoda novega dojenčka v družino, povedana skozi pripoved domišljije polnega sedemletnika. Ta izvirna komedija o pomembnosti družine bo pritegnila vse generacije.

Mali šef

Medvedek Paddington 2

Sinhronizirano.

Priljubljeni lik kultne angleške knjižne zbirke slikanic, medvedek Paddington, se vrača na velika platna z novimi pustolovščinami.

Medvedek Paddington 2

Moj mali poni: Film

Sinhronizirano.
Moj mali poni nam prinaša dobro znano šesterico v najspektakularnejši pustolovščini do zdaj! Prihodnost Equesterije je v nevarnosti, ko jih Nevihtni kralj napade z namenom, da ukrade ponijem čarovnijo. V še nikoli prej videni pustolovščini se poniji odpravijo poiskat pomoč v junaški akciji, ki jih bo prvič odpeljala onstran meja njihovega domovanja, prek čarobnih gora in morskih svetov.

Moj mali poni: Film

Palčki pomagalčki

Sinhronizirano.

Tudi vrtni palčki niso več, kar so bili nekoč. Ko deklica Chloe odkrije, da v njeni novi hiši vrtni palčki niso, kar se je zdelo, da so, se mora odločiti, kaj bo naredila. Palčki se namreč borijo proti zlobnežem, ki prihajajo iz druge dimenzije.

Palčki pomagalčki

Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov

Film je predvajan v originalni verziji (oznaka OV) ter v sinhronizirani različici (v 2D in 3D tehnologiji).

Animirana komedija, ki razkriva, kaj naši ljubljenčki počno, ko smo zdoma.

Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov

Smrkci: Skrita vas

Sinhronizirano.

V filmu se bo Smrketa s pomočjo skrivnostnega zemljevida in v družbi prijateljev Glavce, Klade in Bistrega spustila na vznemirljivo pustolovščino skozi prepovedani gozd, ki je poln čarobnih bitij, da bi našla skrivnostno skrito vas pred zlobnim coprnikom Gargamelom. Na neverjetnem potovanju, polnem vznemirljivih odkritij in nevarnosti, bodo naši junaki razkrili najbolj smrktastrično skrivnost vseh časov.

Smrkci: Skrita vas

Vampirček

Sinhronizirano.

Posneto po likih istoimenske svetovne knjižne uspešnice! Priljubljeno čtivo dečka Tonija so srhljive zgodbe, posebej o vampirjih. Zdaj pa je dobil priložnost spoznati čisto pravcatega mladega vampirčka Rudija in njegovo sestrico Ano.

Vampirček

Vesela Pošastna Družina

Sinhronizirano.
»Vesela pošastna družina« je priredba istoimenske uspešnice z emmyjem nagrajenega pisatelja Davida Safierja ("Berlin, Berlin"), ki je prevedena v 18 jezikov in je izšla v več kot 40 državah.

Vesela Pošastna Družina

Vrabček Richard

Sinhronizirano.
Mali vrabček Richard bo s svojimi prijatelji odkrival, kdo v resnici je. Ker je odraščal med štorkljami, je namreč prepričan, da je tudi sam štorklja. S prijatelji se bo odpravil na potovanje v Afriko, med potjo pa doživel številne dogodivščine.

Vrabček Richard

Zapoj

Animirana glasbena komedija o pevskih talentih in iskanju zvezde, ki živi znotraj nas vseh.

Zapoj

Čebelica Maja: Medene igre

Sinhronizirano. Predpremierno v vseh naših kinih že od 22. februarja.

Čebelica Maja, ob kateri so odraščale mnoge generacije, v novi vznemirljivi pustolovščini za vso družino!

Čebelica Maja: Medene igre

Čudo

Film posnet po knjižni uspešnici s seznama New York Timesa, govori zgodbo dečka, ki se s svojim težko deformiranim obrazom poskuša vklopiti v peti razred osnovne šole.

Čudo