Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Počitnice v kinu (jesen 2018)

- pester filmski progam za otroke

- vsak dan od 11.00

- cena vstopnic: od 3,5 €

Izbran dogodek je potekel.

POČITNICE V KINU

V Cineplexx kinih v času šolski krompirjevih počitnic (od 27. oktobra do 4. novembra) pripravljamo pester filmski progam za otroke vsak dan od 11. ure.

PESTER FILMSKI PROGRAM
Za mlajše bodo v času počitnic na voljo animirane sinhronizirane uspešnice: Neverjetni 2, Hotel Transilvanija 3, Skrivno življenje mačk in Poldi - Pustolovščina pogumnega ptička ter dve filmski novosti: animirani pustolovščini: Luis in vesoljčki ter Vili Bremza.

Malo starejše bo razveselila: animirana komedija Mala noga ter slovenska uspešnica - Gajin svet. Celo družino pa bo zabavala francoska komedija Božiček in druščina, ki bo v času krompirjevih počitnic na sporedu predpremierno.

POČITNIŠKE UGODNOSTI
V času šolskih počitnic bo cena kino vstopnic že od 3,50 €, za člane Družinskega filmskega kluba bo na voljo tudi ugoden meni z okusno pokovko.

DRUŽINSKI DAN LUSI IN VESOLJČKI
Kaj bi naredili, če bi vesoljčki res pristali pri nas? Kakšne prigode čakajo tri zelena bitja iz vesolja izvemo že v četrtek. Družinski dan pa bo v soboto, 27. oktobra. Pestro dogajanje v otroškem kotičku bo od 15:00 – 17:30. Najmlajši se bodo razveselili pobarvank in balonov. Prijazne animatorke bodo poskrbele za vesoljske poslikave obraza ter ustvarjalne delavnice.

CENE IN PIKA NA POČITNIŠKI TURNEJI
Cene in Pika, zabavni maskoti, bosta med počitnicami za dobro voljo skrbela v Cineplexx kinih. V soboto, 27. oktobra bosta obiskala Celje in se popoldan z otroci zabavala na Družinskem dnevu. Nato pa nadaljujeta turnejo po ostalih krajih.

V času počitnic ne zamudite srečanja s Cenetom in Piko v Cineplexx kinih
Sobota, 27. oktober - Celje (15.30 – 18.00)
Nedelja, 28. oktober - Koper (15.30 – 18.00)
Torek, 30. oktober - Kranj (15.30 – 18.00)
Sreda, 31. oktober - Maribor (15.30 – 18.00)
Petek, 2. november - Murska Sobota (15.30 – 18.00)
Sobota, 3. november - Novo mesto (15.30 – 18.00)

Vstopnice so v prodaji!

Gajin svet

Družinski film, ki je hvalnica pogumu in pozitivnemu odnosu do življenja, prihaja na velika platna septembra.

Gajin svet

Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje

Sinhronizirano.

Nalezljivi humor in neverjetne pustolovščine Drakule in njegove pošastne ekipe nas bodo letos odpeljali na najbolj odbito križarjenje, za katerega ne boste hoteli, da se konča.

Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje

Luis in vesoljčki

Sinhronizirano.

Osamljeni fant Luis, ki ne verjame v zunajzemeljska bitja, bo priča nenavadnemu prihodu treh zelenih bitij, ki mu bodo vsakdanje življenje popolnoma obrnila na glavo. Hitro se spoprijateljijo in ugotovijo, da si morajo, če želijo priti do zastavljenega cilja, medsebojno pomagati.

Luis in vesoljčki

Mala noga

Film je predvajan samo s podnapisi.
Animirana pustolovščina za vse starosti z izvirno glasbo in zvezdniško zasedbo, ki legendo o Veliki nogi postavi na glavo, ko bister mladi Jeti odkrije bitje, za katerega ni vedel, da obstaja – človeka.

Mala noga

Neverjetni 2

Sinhronizirano.
V nadaljevanju zgodbe o superherojski družini, je mama Helena (glas: Nina Valič) v centru pozornosti, medtem, ko je oče Janez (glas: Lotos Vincenc Šparovec) heroj doma, kjer skrbi za družino in otroke. Njihov vsakdan zmoti prihod nevarnega in prebrisanega nepridiprava, ki ga lahko ustavi samo celotna družina Neverjetni.

Neverjetni 2

Poldi - Pustolovščina pogumnega ptičkaOd ustvarjalcev Legends of Valhalla - Thor prihaja ganljiva zgodba o ptičku Poldiju in njegovih prijateljih, polna avantur za vso družino.

Poldi - Pustolovščina pogumnega ptička

Skrivno življenje mačk

Sinhronizirano.
Zagotovo ste se že velikokrat vprašali, kaj se podi po glavah vašim malo samosvojim hišnim ljubljenčkom – mačkam. Prihaja nov sinhroniziran animiran film, ki bo razkril prav vse njihove skrivnosti, hkrati pa nas bo naučil, da sta vztrajanje in trdna volja tista, ki sta najbolj pomembna, če želiš slediti svojim sanjam.

Skrivno življenje mačk

Vili Bremza

Sinhronizirano.
Akcije polna pustolovska risanka za vse generacije, v katerem prevladata hip-hop in pretanjen slog.

Vili Bremza

Zverjasec in Zverjašček

Sinhronizirano.
Filmski omnibus Zverjasec in Zverjašček ponovnov kinu je narejen po priljubljeni in pri nas zelo popularnih slikanicah Zverjasec (Gruffalo) in Zverjašček (Gruffalo's Child), avtorice Julie Donaldson in ilustratorja Axla Schefflerja (Bi se gnetli na tej metli, Polž na potepu na kitovem repu, Hlodko, Mamica, kje si).

Zverjasec in Zverjašček