Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Počitnice v kinu

vsak dan od 12. ure


od sobote, 16. do nedelje, 24. februarja: Maribor, Celje, Novo mesto, Murska Sobota


od sobote, 23. februarja do nedelje, 3. marca: Kranj in Koper

OD 3,5 € na vstopnico

Izbran dogodek je potekel.

POČITNICE V KINU

Kje je najbolje preživeti šolske počitnice? V Cineplexxu, seveda. Super novice za najmlajše. V času šolski počitnic pripravljamo pester filmski progam za otroke vsak dan od 12. ure. Pričakujemo vas s pestrim filmskim progamom, vsak dan pa bodo v otroškem kotičku tudi aktualne pobarvanke in baloni, ob sobotah pa bodo prijazne animatorke pripravile poslikave obraza in ustvarjalne delavnice.

MARIBOR, CELJE, NOVO MESTO, MURSKA SOBOTA - od sobote, 16. do nedelje, 24. februarja

KRANJ IN KOPER - od sobote, 23. februarja do nedelje, 3. marca

Otroci bodo lahko izbrali predstave po svojem okusu. Na programu bo zadnje poglavje epske pustolovščine KAKO IZURITI SVOJEGA ZMAJA 3, za vse ljubitelje LEGO kock LEGO FILM 2, malo mlajši se bodo navdušili nad animirano dogodivščino NEVERJETNA ZGODBA O VELIKANSKI HRUŠKI. Sinhroniziran družinski film MALA GOSPODIČNA DOLITTLE o deklici Lilli, ki se lahko pogovarja z živalmi pa prihaja na program predpremiero v nedeljo, 17. februarja.

Animirane uspešnice letošnje zime - GRINCH, ASTERIX: SKRIVNOST ČAROBNEGA NAPOJA, RALPH RUŠI INTERNET: RAZBIJAČ RALPH 2 ter SNEŽNA KRALJICA 3: OGENJ IN LED pa bodo v času šolskih počitnic na voljo po posebni znižani ceni.

V drugi polovici počitnic, v četrtek, 28. februarja, na program predpremiero prihaja animirana pustolovščina KORGI: KRALJEVSKI KUŽA Z VELIKIM SRCEM ter družinska pustolovšina MIA IN BELI LEV (od 25. februarja).

POČITNIŠKE UGODNOSTI
V času šolskih počitnic bo cena kino vstopnic že od 3,50 €, za člane Družinskega filmskega kluba bo na voljo tudi ugoden meni z okusno pokovko. Preverite tudi kakšne ugodnosti vam prinaša članstvo v Družinskem filmskem klubu

PRESENEČENJE POD SEDEŽEM
Ob koncih tedna* v času šolskih počitnic bo ogled risanke KAKO IZURITI SVOJEGA ZMAJA 3 še bolj zabaven. Obiskovalce pod srečnimi sedeži čaka Playmobil darilo!

Za darila je poskrbel Playstore LIVE Slovenija.


Vstopnice že v prodaji.

* Akcija poteka 16.2., 17.2., 23.2. in 24.2. 2019 v kinih CINEPLEXX CELJE, MARIBOR, MURSKA SOBOTA, NOVO MESTO. Ter 23.2., 24.2., 2.3. in 3.3. 2019 v kinih CINEPLEXX KOPER, KRANJ. Samo na predstavah KAKO IZURITI SVOJEGA ZMAJA 3.

Asterix: Skrivnost čarobnega napoja

Sinhronizirano.

Na filmska platna se vračata Asterix in Obelix, največja stripovska junaka in galska bojevnika, ki bosta spet poskrbela za prepoznaven humor, v katerem uživajo tako otroci kot odrasli.

Asterix: Skrivnost čarobnega napoja

Grinch

Film je predvajan v originalni verziji/podnaslovljeno (oznaka OV) ter v sinhronizirani različici (v 2D in 3D tehnologiji).

Za predpraznično vzdušje bo poskrbel eden najbolj sitnih in samotarskih bitij, ki ne prenese veselja, zabave in petja – Grinch. Ker godrnjavi zeleni možic ne mara praznikov, se odloči, da bo drugim zagrenil najlepši praznični čas v letu – božič, in sicer tako, da se bo preoblekel v Božička in božič enostavno ukradel.

Grinch

Kako izuriti svojega zmaja 3

Sinhronizirano.

Potem ko je bilo njuno prijateljstvo sprva zelo malo verjetno, sta mladi Viking Viki in zmaj Brezzobi kmalu postala prava zaveznika in skupaj doživljala pravo epsko avanturo. V tretjem delu bosta končno odkrila svojo usodo.

Kako izuriti svojega zmaja 3

Lego film 2

Samo v izvirni verziji (podnaslovljeno)

Animirani LEGO FILM 2 se nadaljuje tam, kjer se je njegov predhodnik končal. Državljani LEGO sveta se spopadajo z nevarno novo grožnjo, ko LEGO DUPLO osvajalci iz vesolja začnejo svoj uničevalski pohod. Zdaj je vse odvisno od Emmeta, Lucy, Batmana in njihovih prijateljev. Ali jim bo uspelo premagati ogromne stvore in ponovno vzpostaviti harmonijo v LEGO vesolju?

Lego film 2

Mala gospodična Dolittle

Sinhronizirano.
11-letna Liliane, ljubkovalno Lilli se lahko pogovarja z živalmi! To je skrivnost, ki jo nihče, razen njenih staršev, ne sme izvedeti. Njen poseben talent je v preteklosti že povzročil dovolj problemov in to je razlog, da se mora družina ponovno preseliti.

Mala gospodična Dolittle

Mia in beli lev

Predpremierno od 25. do 27. februarja.
Desetletna Mia živi z družino v Afriki, kjer upravljajo kmetijo z levi. Ko pride na svet mali beli lev Charlie, Mia z njim vzpostavi posebno vez. Čez nekaj let, ko je lev v nevarnosti, se Mia odloči, da z njim pobegne. Odpravita se na nepozabno popotovanje po južnoafriški savani iskat kraj, kjer bi Charlie znova lahko svobodno živel.

Mia in beli lev

Neverjetna zgodba o velikanski hruški

Sinhronizirano.

Napeta in duhovita animirana dogodivščina, ki slavi otroško domišljijo in anarhijo.

Neverjetna zgodba o velikanski hruški

Ralph ruši Internet: Razbijač Ralph 2

Antijunak video igrice, Ralph in njegova prijateljica Vanellope von Schweetz, navigirata v najbolj raziskanem, prostranem in dinamičnem svetu Interneta, v iskanju nadomestnega dela za Vanellopino video igrico.

Ralph ruši Internet: Razbijač Ralph 2

Snežna kraljica: Dežela zrcal

Sinhronizirano.
Glavna junakinja je deklica Gerda, ki je v svoji družini edina brez daru čarobnih moči. Nekega dne zlobni kralj Harald, ki čarovnijo vidi kot grožnjo „navadnim” ljudem, izžene vse čarovnike, tudi Gerdino družino, v Deželo zrcal. Gerda lahko svojo družino, ostale čarovnike in magijo reši samo na en način – odkriti mora svoje čarobne moči in edina oseba, ki ji pri tem lahko pomaga, je Snežna kraljica.

Snežna kraljica: Dežela zrcal